Cēsīs uzstāsies Ozols un «Very Cool People»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. maijā pēc ilgāka pārtraukuma «Fonoklubā», Cēsīs, uzstāsies latviešu hip-hop mākslinieks Ozols kopā ar jazz/funk apvienību «Very Cool People», informē pasākuma pārstāve Ērika Reire.

Pēc veiksmīgi pavadītas Ozola albuma «Neatkarība» prezentācijas klubā «Essential» mūziķis ar «Very Cool People» dosies uz Cēsīm, lai prezentētu jauno albumu. Ozola un «Very Cool People» veiksmīgā sadarbība sākās jau pagājušajā gadā, uzstājoties vairākos Latvijas klubos. Vēlāk Mārtiņa Jansona vadībā tika nofilmēts klips skaņdarbam «Pa vidu», kurā piedalās arī MC Nātre. «Pa vidu» vairākas nedēļas bijis Latvijas Mūzikas kanāla «Top 10».

Arī «Very Cool People» plāno izlaist savu pirmo albumu, kurā būs viņu un Ozola kopējais darbs «Pa vidu», kā arī jauns kopīgi radīts skaņdarbs «Paul Walker», kurā vēl pieaicināts «Laime pilnīga» vokālists Ervīns Ramiņš. Albumā tiks iekļautas arī dzīvajā izpildītas dziesmas. Aprīlī puiši pabeiguši strādāt pie pēdējiem ierakstiem, un palikušas tikai sīkas detaļas, lai albums būtu pilnībā pabeigts.

«Very Cool People» sastāvā ir: Elvijs Grafcovs — ģitāra, Toms Poišs — bass, Māris Vitkus — taustiņinstrumenti, Edijs Šimiņš — bungas.

Koncerts notiks «Fonoklubā», Cēsīs, Rīgas ielā 47, plkst. 22.00. Ieejas maksa — Ls 3. Ieejas biļete + Ozola albums «Neatkarība» — Ls 5.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu