«Dzelzs vilkam» jauns albums «Dzelzs vilka teātris»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ceturtdien, 21. maijā, jūsu vērtējumam tiks nodots mūsu jaunākais veikums — albums «Dzelzs vilka teātris»,» informē izdevniecība «Upe tuviem un tāliem».

«Pēc visa, kas bijis (un ar «Dzelzs vilku» bijis labi daudz), uzslāņojusies pamatīga kārta dzīves, sajūtu, mūzikas. Tad tu mēģini aizkārpīties līdz tam, ko patiešām jūti, un reizēm paliek bail izteikt to, ko domā... Kad nobīsties no sevis, tu to pārvērt un sāc spēlēties, apspēlēt. Tas tad arī ir mūsu teātris — četru vīriešu spēlītes ar visu, kas kurbulē mūsu dzīvi. Pagājušajā gadā mūs iekustināja izrāde «Tas trakais, trakais Harijs» Dailes teātrī, bet gada laikā albums izvērtās par ko vairāk nekā tikai «dziesmas no izrādes». Mūsu stāstā šoreiz arī divi viesi. Aktrises un dziedātājas Ilzes Ķuzules balss skan divās kompozīcijās — jau pagājušajā gadā ieskaņotajā «Sažņaudz manas rokas» un jaunā dziesmā. Esam pagodināti, ka tumša kantri paraugdemonstrējumā piekrita piedalīties arī aktieris Harijs Spanovskis,» tā par jauno ierakstu stāsta Juris Kaukulis.

Lai arī CD būs nopērkams mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās visā Latvijā, īpaša sadarbība tā izplatīšanā šoreiz notikusi ar «Čili picu». Tās «Draugu kartes» īpašniekiem visās picērijās Latvijā CD pieejams par īpašu cenu — 2,99 latiem. Arī pārējie, kuri tur iegriezīsies, disku varēs iegādāties par ļoti pievilcīgu cenu — 4,99 latiem.

27. maijā plkst. 19.00 «Dzelzs vilks» sniegs akustisku koncertu mūzikas ierakstu veikalā «Randoms».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu