Liene Šomase un Daugavpils oranžais koris vienojas dziesmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Daugavpils oranžais koris piedāvā savu otro singlu [s:24691] no tikko iznākušā jaunā albuma. Dziesma tapusi sadarbībā ar dziedātāju Lieni Šomasi un pirmo reizi izskanējusi TV3 šovā «Koru kari», informē kora pārstāve Edīte Husare.

Dziesmas «Ar Tavu vārdu» mūzikas autors ir kora vadītājs Atis Auzāns, bet vārdus sarakstījusi Iveta Priede. Dziesma, protams, vēsta par mīlestību — kas gan cits vēl vairāk var priecēt šajā salīdzinoši drūmajā noskaņā, kas valda Latvijā.

Daugavpils oranžais koris tika izveidots 2008. gada vasaras nogalē, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā «Koru kari», kurā tas plūca uzvarētāju laurus. Mūziķa Ata Auzāna vadībā korī darbojas 14 jaunieši no visas Latgales.

Tikko iznākušajā albumā bez dziesmas «Ar Tavu vārdu», kas tapusi sadarbībā ar Lieni Šomasi, iekļautas vēl 10 kompozīcijas, starp kurām ir kora pirmais singls — latgaliešu tautas dziesma «Kur gaismeņa», kā arī citas televīzijas skatītāju iemīļotas dziesmas – Maikla Džeksona «Earth Song», īru tautas dziesma «Belle of the Belfast City», «Electric Light Orchestra» radītā «Rock and Roll is King», leģendārās rokgrupas «Elpa» «Senā dziesma» un citas.

Jauno singlu un pārējās Daugavpils oranžā kora dziesmas var iegādāties gan internetā «platforma.lv» un «doremi.lv», gan albuma veidā visos lielākajos veikalu tīklos Latvijā.

www.soundsystems.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu