Nesteidzies! Tā ir TAVA 1. reize!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ak, kādas šausmas, visi jau ir darījuši TO, tikai es, nabadziņš/-īte, vēl ne! Vai, strauji jāsteidz atgūt zaudēto?

• Pārāk netici draugu vai draudzeņu izpušķotajiem stāstiem par viņu seksuālajiem piedzīvojumiem. Nav tāda vecuma, no kura «noteikti» vajadzētu nodarboties ar seksu. Dari to tikai tad, ja iekšēji esi tam gatavs/-a.

• Izmet no galvas visas bažas un paškritiku. Izģērbies un apskati sevi spogulī. Kas tev savā augumā patīk vislabāk? Tikai tad, ja pats/-i jutīsies erotiski pievilcīga un skaista, tāpat uzskatīs arī partneris.

• Jūs ļoti vēlaties viens otru, bet negribat iet līdz galam? Ir daudzas iespējas, kā kopīgi nonākt līdz orgasmam, piemēram, glāsti vai skūpsti.

• Atvēliet sev laiku un atklājiet partnera ķermeni — ar rokām, lūpām, mēli...

• «Ātrs numurs» nav spēcīgas potences, bet gan slikta mīlētāja pierādījums. Tāpēc uzticīgi vīrieši, kas kopā ar sievieti mācās un izzina visus mīlestības dziļumus un novilcina savu orgasmu, ir daudz labāki mīlētāji nekā tie, kas seksa lietas vienmēr sāk no nulles punkta.

• Nemeties kaujā pēc principa «tagad vai nekad»! Tu taču esi gaidījis daudzus gadus — nav svarīgi, ka pagaidīsi vēl mazliet, ja partnere to vēl nevēlas vai arī apstākļi nav īsti piemēroti šai nodarbei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu