«Otra Puse» atklāj Varakļānu brīvdabas estrādes sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Eglītis

Šī pavasara Latvijas popmūzikas un radiostaciju topu galvenā aktualitāte ir grupas «Otra Puse» jaunais disks «Nakts vai Rīts» un koncerttūre vairākās Latvijas pilsētās. Nebūt ne lielākajā no tām – Varakļānos – solās būt viens no iespaidīgākajiem šīs tūres koncertiem, informē grupas menedžere Inese Vīksnāne.

«Varakļāni man ir īpaša vieta. Tur es esmu dzimis un uzaudzis, muzicējis vietējā ansamblī un sācis lolot sapņus par mūziķa karjeru,» atzīst grupas līderis un solists Normunds Pauniņš, piebilstot: «Vienmēr, uzstājoties publikas priekšā, cenšos sevi atdot pilnībā mūzikai un klausītājiem. Pašlaik ir laba sajūta, jo zinu, ka Varakļānos man būs vēlme to darīt ar divkāršu spēku un enerģiju, un domāju, ka gan šī vieta, gan arī cilvēki, kas atnāks uz koncertu man dos labu lādiņu un ar publiku, kā arī skatuvi man būs īpaša saikne.«

Grupa šim koncertam gatavosies īpaši, jo arī apvienības pārējie mūziķi saprot, ka Normundam šī uzstāšanās ir ļoti svarīga. Otra Puse ir uzaicinājusi pirms koncerta publiku iesildīt jauniešu grupu «Vadītājs Konduktors», kurā spēlē Varakļānos dzimušie un Rīgā studējošie jaunieši, «Arī es pats kādreiz biju jauns un zaļš mūziķis. Taču jebkuram gribas uzstāties lielākas publikas priekšā un man ir gandarījums par to, ka šī grupa uzstāsies pirms mums un varbūt kādreiz tāpat kā šoreiz mēs, arī viņi uz Varakļāniem atbrauks kā populāra grupa un dos iespēju izpausties citiem jaunajiem mūziķiem.«

Sakarā ar to, ka grupa koncertā vēlas apvienot pēc iespējas plašāku auditoriju, kuru pārstāv visdažādākās vecuma grupas - gan tos, kas grupu «Otru Pusi» atcerās no 90-tajiem gadiem, gan arī gados jaunākos fanus, kam īpaši tuvas ir jaunās dziesmas un to remiksi, nolemts labu laika apstākļu gadījumā koncertu pārcelt no kultūras nama telpām uz Varakļānu brīvdabas estrādi!

Koncertprogrammā iekļautas tādas klausītājiem jau pazīstamas dziesmas kā «Ieskaties», «Savādā», «Rīga», «Pēc lietus», kā arī grupas jaunākais radio singls – jaunā albuma tituldziesma, kas jau paspējusi iemantot hita statusu – «Nakts vai Rīts», un arī 6 pilnīgi jaunas grupas «Otra Puse» kompozīcijas, kas jau ir iekarojušas klausītāju sirdis un bieži skan radio staciju viļņos.

Grupas sastāvā ir: Normunds Pauniņš (vokāls), Ivars Makstnieks (mūzikas autors un taustiņinstrumentālists), Arnolds Kārklis (ģitāras), Mārtiņš Burkevics (bass, spēlē arī grupā The Hobos), kā arī bundzinieks Rihards Zaļupe – viens no šobrīd spilgtākajiem marimbas un sitaminstrumentu virtuoziem Latvijā.

Programmā:
Ieeja Varakļānu brīvdabas estrādē no 21.00.
22.00 – jauniešu grupa «Vadītājs Konduktors»
22.30 – grupa «Otra Puse»
24.00 – estrādes sezonas atklāšanas balle

www.bilesuserviss.lv

Turpmākie koncerti:
13.jūnijā Saulkrastu estrādē, viesi - grupa «The Hobos», Dj Roberts Lejasmeijers
20.jūnijā Liepājas koncertestrādē «Pūt Vējiņi!», viesis – Dj Roberts Lejasmeijers

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu