«Mofo» un «Židrūns» uzstāsies «Dirty Deal Café»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 30.maijā, pavasarīgā noskaņā uz «Dirty Deal Café» skatuves kāps grupas «Mofo» un «Židrūns», informē pasākuma pārstāvji.

Siltajām dienām kļūstot pastāvīgām, regulārā koncertdzīvē atgriežas arī «Mofo». Visādi ir klājies pēdējā laikā – grupas solista saaukstēšanās izjauca «mēnešreizi» krogā «Aptieka» un koncertu Mūzikas akadēmijas Studentu klubā, taču lielisks padevās uznāciens Liepājā, klubā «Fontaine Palace». Kaut arī joprojām taustāmā veidā neizdots ir grupas otrais albums «Raķete», nesen tas saņēma žurnāla «Mūzikas Saule» balvu kā pagājušā gada labākais populārās mūzikas ieraksts. Grupas noskaņojums un veselība šobrīd turas un arī «Raķete» turpina riņķot klausītāju orbītās. Pierādījums tam, lai ir sestdienas vakars Spīķeru kvartālā.

Kopā ar «Mofo» uzstāsies arī kvartets no Pilsrundāles – «Židrūns», kuri iesākumā stīvējās pretim aicinājumam spēlēt. «Nezinu… Jāpadomā… Nē, nu, it kā jau, jā… Pag’…,» teica grupas ārštata tekstu autora un garīgā līdera Židrūna tuvākā uzticības persona grupā Židrūns Aldis. Topot materiāls jaunajam albumam, kuru šobrīd vēl gribot paturēt noslēpumā. «Bet… Pie velna! Lai iet!» viņš turpināja pēc tam, kad tika piedraudēts Židrūna aparātu apcirpt vismaz par vienību.

Pēc koncerta par dejām rūpēsies Agris Tilks aka Len Tilk aka Hero Crisis vs. gusC aka… Lai kā viņu nedēvētu, skaidrs, ka vieglu rokas vēzienu viņš nakti savērps tech house, deep house, IDM un down tempo jūklī.

Pasākuma sākums ir: 22.00 (ieeja no 21.00). Ieejas maksa 2,00 LS Nezinātājiem: «Dirty Deal Café» atrodas Maskavas ielā 12, otrajā korpusā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu