Biedriņš <i>sašķoba</i> Valteres un Kauliņas draudzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tā kā NBA sezona beigusies, Andris Biedriņš jau pirms kāda laika atgriezies Latvijā un, kā vēsta žurnāls «Kas Jauns», steigšus meties baudīt dzimtenes nakts dzīvi.

Iecienīta atpūtas vieta Biedriņam esot klubs «Essential», kur kādu vakaru Andra kompānijā atpūtusies arī Sanda Valtera bijusī sieva un nu jau arī bijusī Biedriņa draudzene Katrīna Valtere. Kāda citā reizē Katrīnas vietu ieņēmusi Sanda bijusī draudzene Agate Kauliņa.

Agate pievienojusies arī Andra un viņa draugu izbraucienam dabā Talsu apkārtnē. Meitene «Kas Jauns» stāsta, ka viņi abi esot no attiecībām brīvi cilvēki, tomēr viņu un slaveno basketbolistu vieno tikai draudzība.

Gandrīz gadu abas blondās dāmas sevi sauc par labākajām draudzenēm. Žurnāls vēsta, ka jau kādu laiku Katrīna un Agate draudzības un finansiālā izdevīguma dēļ īrējot kopīgu dzīvokli.

Tomēr Agates uzvedība esot sašķobījusi abu dāmu ciešo draudzību. Kaut arī Katrīna veiksmīgi pārdzīvojusi šķiršanos ar Biedriņu, tomēr tas, ka Agate neesot pastāstījusi Katrīnai par plāniem izklaidēties kopā ar bijušo, laikam aizķēris vecās rētas.

Kāds paziņa žurnālam atklājis, ka pēc notikušā Katrīna neesot vēlējusies ar Agati runāt un viņu redzēt vairākas dienas, jo jūtoties, draudzenes nodota.

Tā vien šķiet, ka Andra Biedriņa, Sanda Valtera, Katrīnas Valteres un Agates Kauliņas savdabīgajā četrstūrī vēl nav piedzīvoti tikai Andra un Sanda siltu jūtu uzplūdi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu