Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Labrīt mīļā!» («Ieraksts nimfomānes dienasgrāmatā»)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Pamodos no rokas pieskāriena uz gurna, un no Viņa ciešā apskāviena. Tik ļoti man patīk tā gulēt — uz sāna, un Viņš cieši piekļāvies man no mugurpuses, maigi apskāvis un dzirdēt tuvu pie auss viņa mierīgos elpas vilcienus.

Pavēru vienu aci pulksteņa virzienā, kuru apspīdēja rīta saule pa pusaizvērtajiem aizkariem, vēl agrs, mēs vēl varam tā pagulēt, pie sevis nodomāju, un aizvēru acis. Jutu kā Viņa roka lēni slīd pa manu sānu, ar pirkstu galiem pieskaroties vēderam, viegli «tipinot» pāri ribām uz augšu, uz augšu vien.

Pavisam nemanāmi pie sevis pasmaidīju — šķiet, viņš arī ir nomodā. Brīdī, kad Viņa pirkstu gali bija sasnieguši krūtsgalu, pavisam neapzināti un mierīgi nopūtos. Tagad arī Viņš zina, ka esmu nomodā, bet ne pamodusies. Vienkārši gulēju un baudīju viņa pieskārienus.

Viņa lūpas maigi pieskārās manai auss ļipiņai, šķiet, tieši tobrīd visu manu ķermeni pārņēma vieglas trīsas. Elpa kļuva nedaudz straujāka un roku pieskārieni nerātnāki. Tieši šādu, nesteidzīgu sajūtu pilnu mirkļu dēļ man tik ļoti patīk būt ar Viņu.

Viņš nesteidzās, laikam domā, ka mums pieder visas pasaules laiks. Roka no krūtīm lēnām virzās lejup, it kā nejauši sev līdzi paņemot segu. Sajūtu uz sava kailā sāna siltos saules starus, kamēr Viņa roka maigi glāsta vēderu un nabu, un nedaudz zemāk, un vēl nedaudz zemāk. Kopā ar nopūtu iekārtojos nedaudz ērtāk, tādējādi ļaujot Viņam sev piekļūt daudz labāk.

Viņš tik cieši man piekļāvies, ka varu sajust viņa sirds pukstus un to, ka Viņš jau tam ir gatavs. Zinu, ka tas īsti nav mans nopelns, bet tomēr tik laba sajūta... Viņam ir tik maigas rokas un tik uzmanīgas, un tik precīzas. Viegli ar pirkstu galu viņš pieskaras kaunuma lūpām un tad lēni to ieslidina makstī. Mmmmm ...

No Viņa nopūtas nojaušu Viņa gandarījumu par to, ka esmu mikla un nu jau gandrīz gatava Viņam. Viņš tik precīzi zina tieši tās vietas, kurām jāpieskaras, kuras jākairina un jāglāsta. Un cik spēcīgi vai maigi tas jādara. Viņa miklie pirkstu gali viegli slīd pār manu klitoru, to reizēm cieši piespiežot un atlaižot. Šķiet, mēs elpojam vienā ritmā, un, šķiet, mūsu sajūtas ir saplūdušas kopā. Reizums Viņa mēle tik jutekliski pieskaras manai auss ļipiņai, kas liek nojauts, cik laba tā varētu būt uz klitora. Bet ne šoreiz. Mēs abi to zinām. Un tā apziņa uzbudina vēl vairāk.

Viņa rokas kustības kļūst ar vien ritmiskākas un reizē arī asākas, bet nepazaudē to fantastisko maiguma sajūtu. Viss mans ķermenis ir kā elektrizēts un kustas vienā ritmā ar Viņa pieskārieniem. Pašai nemanot, viens pirksts ieslīd man mutē, tādējādi saglabājot vieglas realitātes sajūtu.

Jā, šobrīd es esmu egoiste, Viņš man liek tādai būt. Viens vai varbūt divi viņa pirksti ir tik dziļi makstī un kairina to no iekšpuses, tajā pat laikā ar citiem pirkstiem neaizmirstot klitora glāstus. Ķermeni pārņem arvien lielākas trīsas, muskuļi te sasprindzinās, te atlaižas, kustības kļūst straujākas, elpa un nopūtas skaļākas.

Viņš maigi, bet spēcīgi ar pirkstu galiem apļveida kustībām stimulē klitoru, tas nav nemaz tik viegli, jo es nu jau vairs neguļu, un ir jāpacenšas, lai pielāgotos manām nu jau daudz straujākajām ķermeņa kustībām. Turpini, turpini, turpini — pie sevis nodomāju. Ķermeni pārņem neaprakstāma sajūta — iegurnis pēkšņi kā sastindzis, tikai pulsējošas straujas muskuļu kontrakcijas un nopūtas, kas nu jau pāraugušas vieglās elsās, kas, šķiet, nāk no visa ķermeņa.

Viņa kustības uz mirkli pierimst, ļaujot man izbaudīt šo mirkli. Nezinu, vai tas bija pēc 2 vai 5 vai 10 sekundēm, bet viņa siltie, miklie pirksti viegli slīdēja pār vagīnu, lai sajūtas paildzinātu. Tieši šobrīd es Viņu gribēju vēl vairāk. Un Viņš to zināja.

Ar vieglu, un spēcīgu kustību viņš ienāca manī no aizmugures, tajā pat pozā. Izliecu muguru, ļaujot viņam ienākt manī vēl dziļāk. Sākumā viņa kustības bija lēnas un ļoti jutekliskas. Viņš nebija pārstājis paralēli glāstīt manu klitoru. Taču nu man daudz vairāk gribējās domāt par Viņu, un par viņa labsajūtu. Ar gurnu kustībām atbildēju uz viņa kustībām, kuras nu jau kļuva straujākas un spēcīgākas. Viņa elpa pie manas auss bija tik karsta un tik uzbudinoša. Viņš cieši ar vienu roku satvēra manu gurnu, piekļaujot mani sev cieši, cieši klāt.

Katra nākamā kustība bija arvien straujāka un spēcīgāka. Nespēju noturēties un kontrolēt sevi — mana straujā elpa nu jau bija pārvērtusies dziļās elsās. Jutu kā sasprindzinās un pulsē viņa muskuļi. Viņam ir tik fantastiska erekcija, ar katru savu šūnu jūtu viņu sevī. Un atkal pie sevis nodomāju — turpini, turpini, turpini.

Pēkšņi, bet tomēr tik gaidīti viņš uz mirkli manī sastingst un tik jutekliski vibrē. Un manā ausī atskan ilgs un pamatīgs mmmmmmmmm ... vēl pāris grūdieni. Un nopūtas. Un iestājas miers un klusums, tikai daži pulksteņa tikšķi.

Es jūtu, kā viņš smaida. Un cik labi mums abiem ir. Viņš pieliecās man pie auss, noskūpsta to un iečukst: «Labrīt mīļā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu