Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Mans kārdinošais eņģelis. («Ieraksts nimfomānes dienasgrāmatā»)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas «Nimfomānes dienasgrāmata»

Nedēļas divas nebiju tikusies ar savu dievīgo eņģeli. Katra diena, kas bija jāpavada bez viņa, bija kā elles mokas. Katra diena bez viņa tuvuma, viņa seksīgā, pievilcīgā, muskuļotā auguma kārdinošo pieskārienu un glāstu, kaislīgo skūpstu...

Tik ļoti pietrūka mana eņģeļa tuvuma, tik nežēlīgi ilgojos pēc viņa neremdināmās kaisles un mīlestības. Brīžiem pat tik tālu aizdomājos, ka likās — viņš ir man līdzās, likās, sajūtu viņa ķermeņa tuvumu, siltumu, viņa saldi rūgtās smaržas.. Sajūta bija tāda, it kā viņš man pieskartos, pavisam maigi kā vēja dvesma, un vieglas trīsas pārskrēja pāri visam manam augumam.

Pietiek tikai no domas vien par viņu — manu dārgo eņģeli, kad es jau iekarstu, un mani krūšu galiņi piebriest. Tik ellīgi tad gribu viņu, tikai viņu un tūlīt pat! Dažreiz pat vakaros nespēju aizmigt, cik ļoti daudz domās kavējos pie sava kārdinošā eņģeļa.

Tā pagāja tās divas nedēļas — domās un fantāzijās par viņu... Un beidzot pienāca mūsu tikšanās. Viņš apskāva mani tik cieši, ka, likās, nevaru paelpot. Tad viņš mani pacēla, maigi noskūpstīja un aiznesa līdz manai guļamistabai. No viņa tuvuma vien manī iekšā viss sagriezās... Tik patīkami bija atkal būt viņa skavās. Un pie tam vēl fonā skanēja erotiska, kaisli un romantiku pastiprinoša mūzika.

Pēc tam sekoja daudz maigu skūpstu, kas kļuva arvien kaislīgāki un spēcīgāki. Viņa lūpas piekļāvās manējām, un arvien kaislīgāki un baudpilnāki skūpsti sekoja cits citam. Tad viņa lūpas pieskārās manam kaklam un ausu ļipiņām, brīžam arī pieskaroties ar karsto mēli, un arī nedaudz pakodot ar zobiņiem. Un atkal viņa lūpas atgriezās pie manām lūpām, seksuāli skūpstīja un dažbrīd maigi ar zobiem saņēma manu apakšlūpu. Ar mēles galiņu viņš viegli pieskārās manām lūpām. Un tad pēkšņi viņa kaislīgā, karstā un uzbudinošā mēle ieslīdēja manas mutes dzīlēs, izgaršojot to. Tajā brīdī man prātā skanēja tikai domas: «Paņem mani! Paņem mani kārtīgi... Esmu tikai tava un mūžam piederēšu tikai un vienīgi tev! Tik nenormāli gribu tevi!»

Viņa spēcīgās, muskuļotās rokas slīdēja pāri manam augumam, pieskaroties it visur, neaizmirstot samīļot nevienu mana ķermeņa vietiņu. Tāpat arī manas rokas klejoja pa visu viņa augumu, iepazīstot to līdz pilnībai. Viņa mēle ietiecās vēl dziļāk manā mutē, un viena viņa roka turēja mani pie kakla, kamēr otra roka maigi pieskārās manām krūtīm, kuru krūšu galiņi no uzbudinājuma un iekāres bija jau kļuvuši cieti un stingri. Biju iekarsusi.

Tad viņš sāka izģērbt mani, lēnām, bet ļoti izaicinoši un seksīgi, un daļēji arī izģērbās pats. Visbeidzot biju pilnīgi kaila viņa priekšā. Viņa saldkaislās lūpas, tīšām nedaudz vilcinoties, virzījās lejup... Mans burvīgais un kaislīgais eņģelis pavedinoši skūpstīja manu kaklu, un viņa seksīgās un maigās lūpas pavisam lēnām un izaicinoši, nedaudz it kā gribētu pakaitināt mani, virzījās arvien zemāk un zemāk... Kad tās sasniedza manus krūšu galiņus un samitrināja tos, es baudpilni ieelsos, jo sajūtas bija neatkārtojamas.

Viņš maigi saņēma zobos vienu no maniem krūšu galiņiem un pieskārās tam ar karsto mēli. Pēc tam tāpat darīja ar otru. Lēni un pamazām viņš virzījās arvien zemāk. Viņa kaislīgās lūpas jau skāra manu vēderu un nabu, ar mēli erotiski pieskaroties nabai un vēdera lejasdaļai.
Un viņa rokas glāstīja manas sievišķīgi apaļās krūtis. Man kļuva tik karsti, jo zināju, kas tam visam sekos. Es tā vēlējos viņu, gribēju viņu visu. Maigs siltums izplūda pa visu manu augumu, kad viņš ar lūpām un mēli kaislīgi pieskārās manai apakšējai, īpašajai vietiņai. Viņa karstā mēle slīdēja šurp un turp pa manu īpašāko vietiņu. Šķidrums no mana nežēlīgā uzbudinājuma un viņa siekalas samitrināja to, viss tur apakšā man bija mikls. Viņa uzmācīgā mēlīte pamazām tuvojās manai saldkaislajai atverītei, taču ceļā uz to pieskārās, glāstīja manu klitoru.

Ar katru mirkli sajūtas kļuva aizvien patīkamākas un bauda tikai palielinājās. Bet tad viņa kaislīgā mēle ieslīdēja arī manā caurumiņā. No baudas es vienkārši varēju izkust turpat uz vietas jeb arī uzsprāgt, jo viņš tik prasmīgi un tik sasodīti kaislīgi darbojās ap mani. Mana kaislīgā vīrieša mēlīte ritmiski kustējās pa manu atverīti un ap to...

Tad viņš pārstāja darboties ar lūpām un mēli, un ar rokām pieskārās manai uzbudinātajai vāverītei. Viņa pirksti ieslīdēja manā caurumiņā un sāka uzdarboties. No manām krūtīm izlauzās baudpilns kliedziens, un manas elsas, no ārprātīgās baudas kļuva arvien straujākas un kaislīgākas. Ar vienu roku viņš kairināja manu klitoru, bet otras rokas pirksti atradās manī. Viņa kustības kļuva aizvien straujākas, līdz man kļuva pavisam labi, un es sasniedzu orgasmu. Straujš karstuma vilnis izgāji cauri visam augumam.

Tajā brīdī likās, ka esmu pavisam citur, es vienkārši zaudēju realitātes izjūtu, cik man bija labi tobrīd! Jutu, kā mans augums trīsēja no nepārspējamās baudas un mīļotā vīrieša tuvuma, un no mīlestības, un no vispārējās intimitātes. Mans mīļais eņģelis maigi un ar lielu mīlestību glāstīja manu augumu, kamēr trīsas pamazām pārgāja. Pēc tam viņš dāvāja man neskaitāmi daudz maigu, ļoti mīļu skūpstu uz lūpām un kakla. To, cik labi pēc tā visa jutos, nav iespējams pat aprakstīt, bet, lai cik labi man bija, tāpat vēlējos viņu vēl un vēl. Vienmēr viņu gribēšu un iekārošu vairāk par visu! Un tajā dienā, kad beidzot atdošos viņam pilnībā, būšu laimīgākā sieviete pasaulē. Jo zinu — viņš ir tas, kurš spēs to pilnībā novērtēt.

«Nimfomānes dienasgrāmata!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu