Sekss nav sporta sacīkstes! (Zēniem un meitenēm 1. reizei)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Daži padomi tavai pirmajai reizei, ko būtu ļoti ieteicams ņemt vērā.

Karsta mīlestība

• Izģērbšanās nav neizbēgams ļaunums, bet gan pirmais ēdiens ēdienkartē. Piemēram, (drosmīgākajiem) tā var būt kā striptīzs, varat arī viens otru maigi atbrīvot no apģērba.

• Atvēliet sev ilgu priekšspēli ar glāstiem un skūpstiem. Tas noņems nervozitāti un kāpinās vēlēšanos.

• Zēni pie orgasma nonāk ātrāk nekā meitenes. Toties meitenēm var būt viens orgasms pēc otra. Seksam nav jākļūst par sporta sacensību un orgasma medībām. Tas var būt brīnumskaists arī, ja neizdodas sasniegt orgasmu.

• Esi drosmīga un pasaki, kas tev nepatīk vai dara sāpes. Ja partnera skūpsti pārvēršas kaislīgos kodienos vai arī viņš pārāk cieši spiež tavas krūtis, maigi aizrādi un pasaki, kas tev patīk labāk: «Noglāsti manu kaklu, bet ar zobiem nevajag, tas bija pārāk stipri...»

• Gultā ir atļauts viss, kas patīk jums abiem(!). Nebaidies, ka rīkosies «perversi». Katrs baudu iegūst citādi.

• Nekad nespied partneri darīt lietas, kas viņam nepatīk un viņš to dara tikai tev par prieku.

Ko tev vēl derētu zināt?

Ar «uzmanīšanos» vien nepietiks, jo sperma izplūst jau pirms orgasma iestāšanās. Padomājiet par izsargāšanos! Vispiemērotākie būs prezervatīvi.

Ja tev ir bail izblamēties, jo neproti apieties ar prezervatīvu, pamēģini kādreiz vienatnē tikt skaidrībā ar šo gumijas izstrādājumu un mierīgi pasaki: «Cerams, ka tagad izdarīšu pareizi...» Tas jums abiem noņems stresu.

Uzmanies, lai prezervatīvs nepārplīst, lai priekšā pie gumijas nepaliek gaisa pūslītis. Pēc izmantošanas prezervatīvs jāizmet. Iekļūšanu meitenē atvieglos uz ūdens bāzes veidots slīdkrēms, jo eļļa noārda gumiju. Pirmo reizi nemēģini nekādus eksperimentus. Vispiemērotākā būs misionāru poza — viņš augšā, viņa apakšā. Vēl vieglāk būs, ja viņa zem dibena paliks spilvenu.

Jaunavības plēves pārraušana var būt nedaudz sāpīga. Var parādīties arī mazliet asiņu. Bieži vien jaunavības plēve tiek tikai pastiepta (tātad neasiņo) vai ir jau agrāk (piemēram, sportojot) pārrauta. Tas ir normāli, un par to tev vispār nevajag raizēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu