Klajā nācis Erosa Ramacoti jaunais albums «Ali e Radici»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ mūzikas izdevniecības «Sony Music» apgādā dziedātājs Eross Ramacoti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu — «Ali e Radici» («Spārni un saknes»).

Albums tapis sadarbībā ar dziedātāja ilggadējo sadarbības partneri Klaudio Guedeti (Claudio Guidetti). Sešas no albumā ietvertajām 11 dziesmām producējis elektronisko skaņu meistars Mikele Kanova (Michele Canova), kurš strādājis ar tādām itāliešu popzvaigznēm kā Laura Pausini un Tiziano Ferro.

Albuma nosaukums un tituldziesma «Ali e Radici» raksturo mūžīgo konfliktu starp ilgām pēc brīvības un nepieciešamību pēc drošības un stabilitātes. «Būt ērglim vai ozolam? Doties jūrā vai palikt ostā?» sev jautā Ramazoti.

Albuma pirmais singls «Parla con me» («Runā ar mani») stāsta par moderno tehnoloģiju laikmetu, kurā datori un mobilie telefoni sniedz brīvību, bet tajā pašā laikā norobežo no reālās pasaules.

Dziesmu «L’orizzonte» producējis angļu stīgu instrumentu meistars Pols Bakmasters (Paul Buckmaster) studijā «Abbey Road», citās dziesmās stīgas aranžējis Dāvids Rossi (Davide Rossi), kurš strādājis ar «Coldplay» un «Goldfrapp».

Albums izdots kā «eko-grāmata» bez plastmasas iepakojuma detaļām, un tā bukletā redzami modernās fotogrāfijas ģēnija Brūsa Vēbera uzņemtie darbi.

Jau ziņots, ka 5. novembrī jaunā albuma tūres ietvaros Eross Ramacoti uzstāsies Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu