Kurš puisis tiks pie izvēles — Ieva vai nauda?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Romantiskā attiecību šova «Sapņu līgava» fināls kanālā LNT būs vērojams jau šo svētdien, 7. jūnijā, plkst. 21.00. Kuru no puišiem — Alvi vai Jāni — Ieva izvēlēsies, un ko izvēlēsies puisis — līgavu vai naudu?

Šovā sevi parādīt vēlējās gandrīz 1500 vīrieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem, bet dalībai tika atlasīti 20 no viņiem — visatraktīvākie, drosmīgākie un uzmanību piesaistošākie. Izvēloties 20 dalībniekus, Ieva Kokoreviča vadījās pēc savām simpātijām un vērtēja, cik interesanti un atšķirīgi puiši pratuši sevi parādīt šova atlasēs.

Jau šova pirmās sērijas beigās Ieva atraidīja astoņus
pretendentus, kuri nespēja attaisnot viņas cerības. Pakāpeniski šovu pamest nācās vēl desmit pilnīgi atšķirīgiem puišiem, kuru gaitām varējām sekot līdzi deviņas sestdienas. Potenciālie līgavaiņi visa šova laikā veikuši dažādus uzdevumus un pārbaudījumus: viņi iepazinušies ar Ievas draudzeni Santu Toni, piedalījušies trakā fotosesijā, Rīgas centrā tirgojuši rozes, pārvarējuši savas lielākās bailes, lecot no liela augstuma, apciemojuši bērnu centra mazos iemītniekus, veduši pastaigā patversmes suņus, atbildējuši uz sarežģītiem un ne tik sarežģītiem jautājumiem par vidusskolā apgūto vielu, iejutušies dzejnieku lomā un iepazīstinājuši Ievu ar savām ģimenēm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu