Smaidiet vienmēr, īpaši pirms seksa!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sveicināti vasaras sākumā! Vai jūs pavasarī piefiksējāt kāds bija tauriņš, ko jūs pamanījāt pirmo? Tas bija balts, dzeltens vai raibs?

Atzīšos, kopš bērnības allaž pievēršu tiem pirmajiem tauriņiem uzmanību. Lai gan muļķības, bet ticu, ka pirmais tauriņš dod zīmi, kāda būs vasara – saulaina, bez īpašiem vai raibi krāšņiem notikumiem. Tāpat atzīšos, ka īpaši neielāgoju, vai atbilst tauriņa vēstījums īstenībai, vai nē. Bet, ja ieraugu raibu tauriņu, vienmēr nopriecājos. Vasara un tauriņi man sola raibus piedzīvojumus. Tas taču tik aizraujoši!

Un vēl ir aizraujoši, ja vasarā paveicas satikt laipnus un labi audzinātus ļaudis. Smaidi un labi vārdi taču allaž uzlabo omu un ir par pamatu patīkamu attiecību veidošanai. Nu ja, jūs jau sapratāt, es par dažāda ranga partneru meklēšanu un atrašanu. Vai tie būtu domāti romantiskam piedzīvojumam, vienkārši sekskontaktiem, vai dzīves drauga atrašanai. Ar laipnu cilvēku ļaudis labprātāk kontaktējas un tiecas ātrāk atvērties un parādīt sevi no labākās puses.

Turklāt jāsāk ar sevi. Labais pievelk labo. Ja pats vai pati esi laipns, tad laipnie panāk pretī.

Kur lai rod to laipnību sevī, ja dzīve tik grūta, tik grūta un krīze plosās? Vienkārši uz brīdi aizmirst tos grūtumus un atcerēties, cik ļoti mēs sevi mīlam un ļaujam citiem mīlēt mūs. Ak, tad šie ne visai piesakās uz jūsu mīlēšanu? Varbūt vērts viņiem visiem parādīt laipnu ģīmi, pirms tam novērtējot pie spoguļa, vai gana laipns sanāk.

Un vēl pie spoguļa var pavingrināties, aptverot, kā smaids un laipnība, kas uz ģīmja, pamazām ielīst paša smadzenēs un izplatās pa visu ķermeni. To sauc par iekšējo smaidu. Jums šķiet, ka smaidīt kā idiotam nepieklājas pieaugušam un psihiski veselam cilvēkam? Bet jūs nesmaidiet kā idiots! Smaidiet kā laimīgs ar dzīvi apmierināts cilvēks. Nebīstieties, nevienu jūs nemānīsiet. Ne sevi, ne citus! Smaids un laipnība liek strādāt smadzeņu bioķīmijai un veicina to darbību. Smadzenes aktīvāk darbojas un atrod risinājumus arī sarežģītākās dzīves situācijās.

Tiem, kas rāda skarbus ģīmjus gan savam spogulim, gan citiem, nemaz tik raiti smadzenes nestrādā. Tā skarbā doma, raugiet, iesprūst smadzeņu krokā un bremzē.

Domājiet laipnas domas un smaidiet, kad ievietojat sludinājumu iepazīšanās portālā vai atsaucoties uz sludinājumu. Nebīstieties rakstīt labus vārdus. Neaprobežojaties ar robustiem: ej, jūs, es gribu, vai: nu tad «davai».

Kāpēc es te par sludinājumiem? Mūsdienās taču ļaudis pārsvarā tādā vīzē iepazīstas. Tehnoloģijas dara savu. Turklāt lielākā daļa ļaužu aizvien vairāk atļauj sev raibus piedzīvojumus. Īpaši vasarā.

Lai jums, cienījamie PRINCESES lasītāji, raiba vasara neatkarīgi no tā cik raibs pirmais tauriņš noplivināja savus spārnus gar jūsu degunu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu