Tuvākajā diennaktī daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien daudzviet Latvijā gaidāms neliels lietus un sniegs, nakts un rīta stundās valsts austrumu daļā vietām snigs mēreni.

Debesis lielākoties būs apmākušās. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī būs +1..-4 grādi, nakts sākumā valsts austrumos gaidāms sals līdz -9 grādiem. Dienas gaitā temperatūra pakāpsies līdz +1..+6 grādiem.

Rīgā gaidāms mākoņains laiks, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies no -3 grādiem nakts sākumā līdz +4..+5 grādiem pēcpusdienā.

Pirmdien plkst.14 gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,7 grādiem Pāvilostā līdz -7,1 grādam Rūjienā.

Saskaņā ar uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» apkopoto informāciju braukšanas apstākļi uz galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pirmdienas pēcpusdienā pārsvarā ir apmierinoši. Vakarā un naktī daudzviet veidosies apledojums, prognozē sinoptiķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu