Arī Nikola Kidmena adoptēs vjetnamieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas zvaigžņu bērnu adoptēšanas modē joprojām aktuālas ir Āfrikas un Dienvidaustrumu Āzijas valstis. Aktrise Nikola Kidmena plāno sekot Andželinas Džolijas piemēram un adoptēt vjetnamiešu bērnu, vēsta «[s:24931]».

Nikola Kidmena un viņas vīrs dziedātājs Kīts Urbans vēlas savai 10 mēnešus vecajai meitai Sandejai Rouzai vienaudzi, tāpēc vērsušies pie atbildīgajām iestādēm, lai sāktu adaptēšanas procesu.

Par starptautisko adopcijas procesu atbildīgā persona Dan Miņ Dao apstirpina, ka Nikola Kidmena vēlas bērnu no Vjetnamas. Sīkākas detaļas viņa neizpauda.

ASV pēc iespējas nepieļauj adopciju no Vjetnamas, lai izvairītos no tirdzniecības un korupcijas gadījumiem šajā procesā. Kaut arī Nikola un Kīts dzīvo ASV, viņi ir Austrālijas pilsoņi — šis fakts palīdzēs pārim tikt pie vēlamā bērna.

Kītam pagātnē ir alkohola atkarība, taču tā nebūšot problēma, ja viņš pierādīs, ka ir mainījies, stāsta ASV konsulāta darbiniece. Viņa piebilst, ka noteicošais tomēr ir nauda. Bērna adoptēšana caur aģentūru Vjetnamā izmaksā aptuveni 25 000 ASV dolāru.

Nikolai, par kuru baumo, ka viņa atkal ir stāvoklī, jau ir divi laulībā ar Tomu Krūzu adoptēti bērni Izabella un Konors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu