«Labvēlīgais tips»: «Mums būs šovs!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Mēs par to nekautrējamies — mums būs šovs,» ar šādiem vārdiem grupa «Labvēlīgais tips» nekautrējoties paziņo, ka šogad 2. un 3. oktobrī plkst. 19.00 «Arēnas «Rīga»» amfiteātrī rīkos divus lielos šovus, informē grupas pārstāve Inita Zīmele.

Koncertēšanas ziņā «Labvēlīgais tips» negrasās kļūt pieticīgāks. Jau vairākus gadus pēc kārtas nolūkojoties uz pārpildītajiem Kongresu nama šoviem, grupa secinājusi, ka jūtama šaurība, un beidzot nolēmusi pārcelties uz «plašākiem apartamentiem». 

«Labvēlīgais tips» savas pastāvēšanas laikā jau pierādījis, ka laiks un gadi grupai nekaitē. Gluži otrādi — viņu dziesmu pūrs tikai vēršas plašumā, un ik pa laikam tam klāt nāk kāda jauna un «lipīga» melodija, tomēr arī vecās dziesmas neviens zinātājs nav aizmirsis.

Jau pašlaik notiek rūpīga gatavošanās šovam — iestudētas jaunas dziesmas, veidota scenogrāfija, meklēti oriģināli tehniskie un šova risinājumi. Zināms, ka koncerti būs divās daļās ar neiztrūkstošo 20 minūšu bufetes pauzi. Koncerta pirmā daļa būs absolūts jaunums, savukārt pēc pārtraukuma tiks piedāvāts labāko hitu virpulis.

«Labvēlīgais tips» sola, ka tas būs gada notikums vietējā estrādē un — kā vienmēr — bezrūpīgi un jautri pavadīts vakars.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu