Andra Ērgļa sirdspuksti arī Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 19.jūnijā plkst. 19.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar īpašu koncertu noslēgsies Andra Ērgļa veiksmīgi aizvadītā koncerttūre pa 14 Latvijas pilsētām, informē pasākuma pārstāvisAigars Kārkliņš.


Šī gada pavasari Liepājas mūziķis Andris Ērglis uzsācis ar grandiozu koncertturneju pa 14 Latvijas pilsētām. Tūres laikā koncerti sniegti Balvos, Aizkrauklē, Rēzeknē, Gulbenē, Smiltenē, Alūksnē, Limbažos, Ogrē, Bauskā, Jelgavā, Talsos, Kuldīgā, Saldū un Preiļos. Lai atzīmētu veiksmīgi aizvadīto koncerttūri pa Latviju, Andris Ērglis sniegs koncertu arī pašmāju publikai Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.     

Koncertprogramma veidota divās daļās. Pirmajā daļā klausītājus priecēs sabiedrībā lielāko popularitāti ieguvušās dziesmas no Andra Ērgļa solo albūma «Sirdspuksti», kā piemēram, «Es būšu», «Pa paralēli», Sirdspuksti», «Broken Lullaby» un citas aizraujošas melodijas.

Otrajā koncerta daļā tiks izpildītas dažādas Latvijā un pasaulē labi zināmas un iemīļotas populāru izpildītāju dziesmas – «Mēmā dziesma», «Every breath you take», «Delilah», «Kā senā dziesmā» un, protams, citas līdzi dziedamas dziesmas.

Koncertā tiks izdziedāta arī jaunākā Jāņa Strazda komponētā dziesma «Viens mirklis» un mūziķa populārākais hīts - dziesma «Ripoja akmens».

Andris Ērglis koncertā uzstāsies kopā ar savu pavadošo grupu – Jāni Strazdu (taustiņi), Māri Kupču (solo un akustiskā ģitāra), Aivaru Meijeru (basģitāra) un Gundaru Lintiņu (bungas).

Lai koncerts būtu ne tikai muzikāli, bet arī vizuāli baudāms, koncerta organizatori atzīst, ka  koncertam tiek veidota arī īpaša gaismu partitūra.

Koncerta laikā klausītāji varēs laimēt arī Andra Ērgļa solo albūmu „Sirdspuksti” un plakātus, savukārt pēc koncerta ikvienam interesentam tiks piedāvāta iespēja nofotografēties kopā ar mākslinieku un iegūt savā īpašumā viņa autogrāfu.
 
Liepājas Olimpiskā centra Kultūras daļa aicina liepājniekus, Andra Ērgļa mūzikas cienītājus apmeklēt koncertu un svinēt kopā ar mūziķi veiksmīgās koncertturnejas noslēgumu.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu