Foto: Reuters/Scanpix

Pierādīts, ka 8 procenti no visiem sapņiem ir erotiski.

Pēc aptauju datiem, apmēram 60% vīriešu un 50% sieviešu «skatās» erotiskus sapņus. 240 sievietes no 500 atzinās, ka tiešām tos redz. Turpretī 111 sievietēm miegā notiek arī orgasms. Šiem sapņiem raksturīgas erotiskās fantāzijas.

Vīriešu un sieviešu fantāzijas ir visai atšķirīgas. Vīrieši, piemēram, biežāk iedomājas dzimumaktu ar svešu partneri, reizēm grupveida seksu. Ir arī fantāzijas par vardarbīgu dzimumaktu. Tādējādi vīrietim rodas dzimumlocekļa erekcija, ejakulācija un orgasms.

Sieviešu fantāzijas ir emocionālākas un dažādākas. Visbiežāk viņas sapņo par to, ko nekad nedarītu reālajā dzīvē. Sievietes bieži arī sapņo, ka kļūst par vardarbības upuri.

Fantāziju laikā sievietēm var izdalīties no dzimumorgāniem gļotas un dzimuma uzbudinājums beigties ar orgasmu. Erotiskos sapņus var atcerēties, bet tie var arī nesaglabāties atmiņā.

Visbiežāk un regulāri pollūcijas ir jauniešiem, kuri nedzīvo dzimumdzīvi; to biežums – no dažām reizēm nedēļā līdz 1 – 2 reizēm mēnesī. Sievietēm erotiskie sapņi ar orgasmu notiek jau nobriedušākā vecumā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp