Bruno iesūdzēts tiesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Komiķis Saša Barons Koens un studija «Universal» jau iesūdzēta tiesā sakarā ar jauno kinofilmu «Bruno», kas uz ekrāniem gaidāma jūlijā, raksta «[s:24984]». Sūdzības iesniedzēja Rišela Olsone aktieri vaino faktā, ka viņa kļuvusi invalīde, kurai tagad nākas pārvietoties ratiņkrēslā.

2007. gadā Olsonei, kas Paldeilas pilsētā rīkoja labdarības loteriju pensionāriem, palūdza, lai uzvarētāju sarakstā iekļautu arī kādu austriešu TV zvaigzni, kas izrādījās Bruno, kuru cietusī vēlāk raksturoja kā «vājprātīgu, aizvainojošu geja karikatūru, kas bija tērpies izaicinošā apģērbā un runāja ar austriešu akcentu».

Sievietei nebija pieņemami Bruno izteicieni, tādēļ viņa centās gandrīz divus metrus garajam Koenam atņemt mikrofonu. Viss beidzies ar kautiņu, kā rezultātā Koens sievieti aizvainojoši aizskāris un nogrūdis zemē.

Ja ticēt sievietes stāstītajam, Bruno pasaucis uz skatuves filmēšanas grupas dalībniekus, kas vēl vairākas minūtes turpinājuši par viņu ņirgāties, lai izraisītu «dramatisku emocionālu reakciju», kas tikusi filmēta.

Sieviete vēlāk iemukusi citā istabā, sākusi raudāt un zaudējusi samaņu. Krītot viņa ar galvu atsitusies pret betona plāksni, kā rezultātā ieguva asinsizplūdumu smadzenēs. Tagad cietusī var pārvietoties tikai ratiņkrēslā un pieprasa studijai un Bruno atlīdzību par morālo kaitējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu