«Midsummer Madness» režisors atkal filmēs Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Latvijā dzimušais režisors Aleksandrs Hāns, kas latviešu skatītājiem pazīstams pēc komēdijas «Jāņu nakts», uzsācis darbu pie jauna projekta, kas nākamgad tiks filmēts Latvijā.

Hāns par savu jauno filmu saka tā: «Tā būs psiholoģiska drāma, kuras darbība risināsies Latvijā. Šobrīd meklējam aktierus un  kopproducentus topošajai filmai. Esmu priecīgs atkal atgriezties Latvijā , kur dzīvo mana  ģimene un uzsākt darbu pie jauniem projektiem.»
 
2006. gadā uzņemtā komēdija «Jāņu nakts»  veiksmīgi   izrādīta vairāk kā 16  Eiropas valstīs, tā  piedalījusies vairāku Eiropas valstu kino festivālos.

11. jūnijā  filma tiks rādīta kabeļtelevīzijā NTV+ un jau 23. jūnijā  tiks demonstrēta  Īrijā.

Galenās lomas  filmā atveido Dominika Pinonsa («Amēlija», «Saderināšanās uz mūžu», «Svešie»), Čulpans Hamatovs («Good Bye Lenin»), Detlevs Buks, kas Vācijā plaši pazīstams kā režisors un aktieris, Birgita Minihmaijera («Sakāve»), Tobias Moreti («Komisārs Reksis») un Gundars Āboliņš («Limuzīns Jāņu nakts krāsā»).

Atgādināsim ka filmas sižeta pamatā ir  ar vieglu humoru apvīts ironisks stāsts par to, kā Latvijā ierodas dažādi ārzemnieki, kuru piedzīvojumi atainoti sešos patiesi trakos stāstos, kas risinās gada īsākajā naktī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu