Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Biznesa partneris un sarkanā veļa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no filmas «Nimfomānes dienasgrāmata»

[s:25106]

Ofisa kabinets. Pelēkas sienas, metālisks galds, logi, aizvērti līdz galam ar žalūzijām. Mazs keramikas pelna trauks.

Viņa rokas pastāvīgi n?met pelnus no cigaretes. Viņš smēķē riebīgos «Malboro». Mana griba ieelpot dziļāk, lai nenosmaktu spēcīgos un kodīgos dūmos, ir velta. Acis sāk asarot. Viņa stingrais melnais kostīms, lakkurpes, tumšās acis ar biezām skropstām un gaišbrūni mati, kurus viņš akurāti sasukājis un nosmērējis ar želeju.

Bet es vēl esmu es. Gludinātā un sniegbalti tīrā blūze, kura turas tikai uz dažām podziņām. Manas kājas jau nogurušas no 10 centimetru augstajiem papēžiem, bet svārki – zīmulis nepārstāj iežmiegt apaļīgus gurnus. Tik nomācoša un saspringta atmosfēra, ka gribas kaut kur aizmukt, paslēpties un aizmirst par visu. Pat par viņu.

Šodien bija mūsu pati neveiksmīgākā diena. Mūsu plāns galīgi izjuka. Un tagad mēs ne tikai nenopelnījam, mēs pat bankrotējām. Man nav nekā. Viņam arī. Kāpēc tad gan lai mēs nepiederētu viens otram?
Tagad man jau viss ir vienaldzīgs.

— Gribu seksu, — pateicu es ar drošā balsi un tūlīt pat atpogāju pirmās blūzes pogas. Bija redzams sarkans krūšturis.

— Sarkana veļa zem melna lietišķa kostīma... — viņš to pateica tik mierīgi, ka es pat uz mirkli padomāju, ka daru kaut ko pārāk vulgāru un nepareizu. Viņš apdzēsa cigareti un norāva līdz galam manu blūzi. Es jūtu, ka viņa rokas zīme kontūru ap manu vidukli. Ha... viņš pat neiedomājās mani noskūpstīt! Uzreiz ķērās pie lietas!

Viņš rupji nolika mani uz ceļiem un nolaida bikses. Ar roku viņš turēja manu galvu un skatījās, kā loceklis pazūd mana mutē. Pēc dažām minūtēm viņš beidza, un es noriju spermu, tikai dažas baltas lāses palika uz lūpam. Viņš turpināja ņurcīt savās spēcīgajās rokas manu apakšveļu. Pēc kāda brīža es pamanīju, ka mani svārki ir saplēsti.

Viņš pat nepaprasīja manu atļauju. Tik egoistisko cilvēku gultā vēl neesmu sastapusi. Bet tomēr tikai viņš spēja man dod sprādzienam līdzīgu, karstu orgasmu. Savu bizness partneri es vairs nekad neesmu satikusi, tomēr mana sarkanā veļa palika pie viņa.

Cik bija auksti tajā istabā, un cik ir karsti manās domās! Par spīti stulbajai un bezjēdzīgajai pagājušajai dienai, tas bija visrupjākais, visātrākais, visspontānākais, bet arī visgreznākais sekss mana mūžā.

Fuck me here and now once more, darling!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu