Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Es mīlu seksu ļoti, ļoti...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

Vasara. Sauļojos ar draudzeni pludmales karstajās smiltīs. Kā jau ierasts, runājamies par vīriešiem, seksu, modi, kosmētiku. «Man tik sen nav bijis seksa!» teicu Katjai... (Sen, tas ir divas nedēļas.) Un to padzirdēja garām ejošie puiši, kuri meklēja vietu, kur apmesties, lai pasauļotos...

Izrādījās, tie ir mani kaimiņu puiši. Viņi uzreiz mums pienāca klāt, izlikās, ka neko nav dzirdējuši, pajautāja, vai drīkst apsēsties pie mums kompānijā. Mēs, protams, piekritām — tādi seksīgi puiši, kāpēc ne?! Tad mēs visi kopā gājām peldēties, pēc tam viņi smērēja mums muguras ar iedeguma losjonu, vēlāk mēs dzērām alu... Kopumā pludmalē pavadījām visu dienu, līdz pazuda saule, bet man bija vienalga — es tāpat nemēdzu apdegt... Un man tik ļoti gribējās vienu puisi no tās kompānijas...

Mēs sataisījāmies iet uz mājām. Tā kā dzīvojām blakus, viņi mūs pavadīja, un pie mājas viens no puišiem mums teica: «Ejam pa mājām, nomazgājamies dušā un tiekamies atkal pēc stundas!» Es, protams, teicu, ka padomāšu, un mēs apmainījāmies numuriem.

Atnācām ar Katju pie manis uz mājām, iegājām kopā dušā (mums patīk taupīt ūdeni) un izlēmām, ka mums obligāti šovakar vajag seksu. Tad nu es paņēmu telefonu un zvanīju Sašam, teicu, ka būsim lejā pēc 40 minūtēm, tiksimies. Viņš priecīgs piekrita. Tad nu mēs aši ģērbāmies, krāsojāmies, smaržojāmies un gājām uz tikšanos.

Puiši jau stāvēja lejā. Iegājām veikalā, nopirkām viskiju un kolu, aizgājām uz stadionu, sēdējām un dzērām. Tad kļuva auksti, un es izdomāju, ka kaut kas jādara. Puiši izmeta joku: «Ejam peldēties!» Es piebildu, ka mēs ar Katju tikai pa pliko naktīs gribam peldēt un vai viņi būs uz to spējīgi? Uz to viņi atbildēja: «Protams!»

Tā nu mēs visi devāmies uz jūru, kas nebija tālu no mājām. Puiši domāja, ka es nespēšu viņu priekšā izģērbties, jo mēs esam pazīstami vienu dienu, bet es teicu, lai tik paši arī ģērbjas nost, jo solītais jāpilda.

Iegājām ūdenī pašā krastā — ūdens ledains, brrrr... Bijām mēs četri — es, Katja, Saša (tas, kuru gribēju es) un Vlads (kuru gribēja Katja). Puiši teica, ka ūdenī tālāk neies, esot pārāk auksti, bet es gāju tālāk, vēlējos nopeldēties kaila zem zvaigžņotajām vasaras nakts debesīm...

Tad nu es, viscaur slapja, piegāju pie Sašas pilnīgi kaila, paņēmu aiz rokas, un mēs aizgājām kāpās. Katja palika ar Vladu krastmalā skūpstoties.

Ieejot kāpās, arī mēs sākām skūpstīties, sākumā lēni un maigi, tad jau nevaldāmi un spēcīgi. Man palika karsti — kaut arī biju kaila, slapja un pirms piecām minūtēm drebēju no aukstuma... Viņš noguldīja mani zemē un tik maigi glāstīja manu kaklu, tad krūtis, tad vēderu... Tad sāka skūpstīt manu augumu... Un tad jau arī starp kājām. Tas bija satriecoši... Tik patīkami man vēl nebija bijis... Tad es viņam sniedzu atlīdzību — darīju to pašu arī viņam... «Mmm... Tik stingrs, liels un noskūts — tieši tāds, kā man patīk,» nodomāju pie sevis.

Tad viņš paņēma mani aiz matiem un spēcīgi noguldīja suniski... Man patika. Viņš manī ienāca, es biju tik slapja — viņš beidza ātri, bet es tikmēr jau biju sasniegusi divus orgasmus...

Mēs apskāvāmies un skūpstījāmies. Viņš man teica, ka sen jau mani bija vērojis un gribējis mani iegūt... (Es nekad dzīvē to nebūtu pat iedomājusies!) Nu, jā, ir bijis, ka mēs ar viņu kaut kad nejauši saskatāmies veikalā, bet par seksu ar viņu līdz šodienai domājusi nebiju.

Tad atnāca Katja ar Vladu (abi laimīgi) un piedāvāja iet mājās. Mēs apģērbāmies un gājām, runājām par visu ko. Sarunājām vēl tikties un atvadījāmies pie manas mājas.

Iegūlos savā gultā kopā ar Katju (viņa dzīvo Rīgā, tāpēc izdomāja palikt pie manis pa nakti) un apskāvušās svētlaimē aizmigām. Biju tik apmierināta kā vēl nekad...

Kopš tās dienas es mīlu seksu vēl vairāk un daru to, kad vēlos un ar ko vien vēlos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu