<i>Jenny May</i> pārstāvēs Latviju starptautiskā mūzikas konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May, kura tikko kā laidusi klajā savu jauno albumu «Nāk nakts», izvēlēta par Latvijas pārstāvi starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Cesme International Song Contest 2009» Turcijā, kas norisināsies jūnija beigās. Šogad konkurss atzīmes savu 20. jubileju un norisināsies no 30. jūnija līdz 5. jūlijam kūrortpilsētā Cesme, kas atrodas līdzās trešajai lielākajai Turcijas pilsētai Izmirai.

Konkurss norisināsies fantastiskā arēnā Cesmes pilī. Konkursā vēl piedalīsies dalībnieki no Turcijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Itālijas, Slovākijas, Grieķijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Francijas. Pasākumu tiešraidē translēs Turcijas kanāls «EGE TV», un tas būs skatāms arī interneta lietotājiem visā pasaulē. Katrs dalībnieks izpildīs vienu dziesmu un cīnīsies par vienu no 1000–3000 ASV dolāru vērtajām naudas balvām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu