«Otras puses» tūres noslēdzošie lielkoncerti Saulkrastos un Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī pavasara Latvijas popmūzikas un radiostaciju topu galvenā aktualitāte ir grupas «Otra puse» jaunais disks «Nakts vai Rīts» un koncerttūre vairākās Latvijas pilsētās. 13.jūnijā Saulkrastos un 20.jūnijā Liepājā tie solās būt vieni no iespaidīgākajiem šīs tūres koncertiem, informē grupas pārstāve Inese Vīksnāne.

Grupa šiem koncertiem gatavosies īpaši, jo uzaicinājusi publiku iesildīt DJ Robertu Lejasmeijeru ar saviem remiksiem no albuma «Restaurācija». Kā zināms, Dj Roberts Lejasmeijers ir remiksējis arī divas «Otra Puse» dziesmas – «Pēc Lietus» un «Rīga». Saulkrastu brīvdabas estrādē viesosies arī grupas draugi «The Hobos»!

Albums «Nakts vai Rīts» ir grupas «Otra puse» otrais albums pēc 1995. gadā pirmo reizi un 2006.gadā atkārtoti izdotā izlases albuma «Pēc lietus».

«Beidzot tas ir noticis! Vairāku gadu laikā piedzīvotās emocijas, noskaņas un sajūtu gammas, kuras izskan katrā atsevišķā dziesmā, tagad ir apkopotas vienā veselumā – albumā «Nakts vai Rīts». Sajūta ir pasakaina, jo albums ir kā dzīves posms, kuru var paņemt rokās, paklausīties un vēlreiz sajust to, kas piedzīvots. Esam gandarīti, ka mums ir izdevies šīs sajūtas nodot arī saviem klausītājiem,» priecājas Normunds Pauniņš.

Koncertprogrammā iekļautas tādas klausītājiem jau pazīstamas dziesmas kā «Ieskaties», «Savādā», «Rīga», «Pēc lietus», kā arī grupas jaunākais radio singls – jaunā albuma tituldziesma, kas jau paspējusi iemantot hita statusu – «Nakts vai Rīts», un arī 6 pilnīgi jaunas grupas «Otra Puse» kompozīcijas, kas jau ir iekarojušas klausītāju sirdis un bieži skan radio staciju viļņos.

Grupas sastāvā ir: Normunds Pauniņš (vokāls), Ivars Makstnieks (mūzikas autors un taustiņinstrumentālists), Arnolds Kārklis (ģitāras), Mārtiņš Burkevics (bass, spēlē arī grupā The Hobos), kā arī bundzinieks Rihards Zaļupe – viens no šobrīd spilgtākajiem marimbas un sitaminstrumentu virtuoziem Latvijā.

13.jūnija koncerts norisināsies Saulkrastu brīvdabas estrādē, ieeja no plkst.21.00, biļetes cena 5 Ls.
20.jūnijā – Liepājas koncertdārzā Pūt Vējiņi!, ieeja no 20.00, biļetes cena 4 Ls.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu