«Stundu» autors sapņojis par «meiteni peldkostīmā, kuru sacērt gabalos puiši hokejistu maskās»...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Pulicera prēmijas laureāts Maikls Kaningems, populārā romāna «Stundas» autors (Stīvena Dāldrija ekranizācija Nikolai Kidmenai atnesa «Oskaru» par Virdžīnijas Vulfas atveidošanu), pavisam negaidīti sarakstījis scenāriju šausmu filmai, kuru pārdevis studijai «Sreen Gems». Kaningems paziņojis, ka vienmēr esot sapņojis sarakstīt šausmu stāstu.

Filmas scenārija nosaukums ir «Skaistā meitene», un tas vēsta par «kautrīgu, taču gudru» skolnieci, kas pēc vasaras brīvdienām atgriežas savā vecajā skolā, notievējusi par sešiem izmēriem... Tagad slaidā meitene sāk flirtēt ar savu angļu literatūras pasniedzēju, kurš atbild ar to pašu, un pavisam drīz šī aizraušanās pārvēršas apsēstībā. Iemīlējies skolotājs ar cirvi rokās dzenas pakaļ skolniekiem, kas pagātnē smējušies par viņa jaunās draudzenes lieko svaru.

Žurnāls «Variety» raksta, ka Kaningems ir liels šausmu žanra cienītājs — rakstot grāmatu par Virdžīniju Vulfu viņu esot «vajājusi doma par meiteni peldkostīmā, kuru sacērt gabalos puiši hokejistu maskās»...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu