Skatieties uz priekšu, nevis atpakaļ! (Padomi pēc šķiršanās)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Viņš ir prom, tu esi palikusi viena. Vai izdosies saglābt agrākās attiecības? Un kas tev jādara, lai tā notiktu?

Uz jautājumiem atbild vācu psiholoģe D. Boma.

Vai patiesi sirdssāpes ilgst tikpat ilgi, cik ilgstošas bijušas attiecības?

Pilnīgas muļķības. Tās var izgaist pāris nedēļu laikā vai kremst jūs gadiem. Tas atkarīgs no jūtu intensitātes un no paša nostājas.

Ko var darīt, lai šis smagais periods nevajadzīgi neievilktos?

Ja iespējams, no kopīgi īrētā dzīvokļa izvācieties jūs, nevis viņš. Citādi katra lieta jūsos uzjundīs atmiņas. Aktīvi jāsāk jauna dzīve, brīvai no balasta un atvērtai jauniem impulsiem.

Daudzi mokās pašpārmetumos…

Tas jāizbeidz uzreiz. Mīla ir atkarīga no diviem — un pie vislabākās gribas jūs tur neko nevarat mainīt, ja viņš negrib. Tāpēc skatieties uz priekšu, nevis atpakaļ!

Vai ir vērts par viņu cīnīties?

Ja jūs redzat reālas izredzes attiecību atsākšanai. Viņam jābūt tā vērtam, viņam jādod signāli, ka arī viņš cieš un nopietni pārdomā.

Tad piezvanīt, lai dotu viņam iespēju?

Nē, tā tas nebija domāts. Ja viņš ir pārtraucis attiecības, viņam arī jāsper pirmais solis to atjaunošanai. Viņš zina, cik ļoti jūs sāpinājis, ar to pietiek. Mīlas zvērestiem jānāk no viņa, nevis no jums. No jums — nekādā gadījumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu