Vai mans garastāvoklis palīdz draudzības veidošanā? (Tests.)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uz testa jautājumiem atbildiet ar «jā» vai «nē».

1. Vai ļoti bieži jūtat tādu pacilātību, ka aizmirstat visas dzīves nebūšanas?

2. Vai iemīļotā cilvēka klātbūtnē spējat justies tik labi, ka aizmirstat par apkārtējo pasauli?

3. Vai protat ar savu teicamo garastāvokli, pāri plūstošo enerģiju iekustināt kompāniju, kura nezina, ko iesākt aiz garlaicības?

4. Vai varat par sevi teikt «man tas kā pīlei ūdens»?

5. Vai bieži jūtat enerģijas uzplūdus, kurus vēlaties dalīt ar citiem, lai apkārt redzētu priecīgas sejas?

6. Vai, lietojot alkoholu, jūtat krasu garastāvokļa pacēlumu?

7. Vai esat dzirdējis apkārtējo secinājumu, ka esat visai ekstravaganta būtne?

8. Vai jums ir vienaldzīgs apkārtējo cilvēku spriedums par jums, jūsu rīcību?

9. Vai esat novērojis sevī aktiera spējas?

10. Vai jums bieži bijis jādzird citu uzslavas par savām spējām iekustināt sabiedrību?

11. Vai esat pārliecināts, ka otrā pusīte ir apmierināta ar jūsu rakstura īpašībām?

12. Vai mēdzat fantazēt, izdomāt kaut ko oriģinālu?

Par katru «jā» pieskaitiet sev punktu.

Testa rezultāti


Ja iegūtā kopsumma svārstās robežās no 10—12 punktiem, ieelpojiet dziļi, lai vismaz šoreiz mēģinātu atturēties no kārtējā lēciena tieši eiforijas mākoņa mīkstākajā vietiņā. Jā, jums tiešām piemīt tendence just pacilātību un bezmaz mistisku apmierinājumu ar dzīvi.

Tas, no vienas puses, ir apsveicami, bet, no otras, — vai jūs neesat pazaudējis saikni ar zemi, ar reālo īstenību? Jūs spējat pulcināt ap sevi ļoti daudz cilvēku, un neviens vien labprāt izmanto jūsu klātbūtni, lai, kaut vai «vampīriski», tomēr papildinātu savus enerģijas krājumus uz jūsu rēķina.

Padomājiet: katrai kredītkartei ir limits, jo nekas galu galā nav mūžīgs. Vēl sliktāk, ja eiforijas iemesli ir tikai jūsu iedomās radīti, tad nosēšanās uz putekļainās vai dubļainās zemes var izrādīties gaužām nepatīkama... Vēl ļaunāk, ja jūsu eiforiju palīdz uzturēt kādi mākslīgi stimulatori, tas nozīmē, ka esat sapinies slimīgas atkarības valgos.

7—9 punkti liecina, ka jums piemīt vidēji mērena tendence uz eiforiska stāvokļa baudīšanu. Kompānijās jūs esat «savējais» un arī nereti uzņematies līdera lomu, bet tikai tad, ja tiešām to pats vēlaties. Jums ir dabas dotas spējas ātri un viegli nodibināt draudzīgas attiecības ar pretējo dzimumu, un jūs parasti esat tas, kas nosaka šo attiecību attīstības tempu, veidu un ilgumu.

5—6 punkti. Jūs esat grūti «iekustināms» un eiforiskas laimes brīžus izbaudāt salīdzinoši reti. Var jau būt, ka esat pārāk racionāls, taču jūsu dzīves devīze — «Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā» — tiešām vairākkārt ir apstiprinājusi jūsu pārliecību, ka tikai nopietna attieksme pret dzīvi, cilvēkiem un notikumiem jums devusi to, kas patlaban jums pieder.

Ieteikums — nedaudz vairāk prieka guļamistabas rotaļās noteikti jūsu dzīvei piešķirs spilgtākas krāsas.

4 punkti un mazāk. Šis vērtējums liek secināt, ka jūs absolūti nepakļaujaties eiforiskām tieksmēm. Jūs visu nomēriet ne tikai 7, bet 2 x 7 reizes. Pat ja jūsu darījums vainagojas panākumiem, diezin vai jums izdodas baudīt to, ko citi sauc par gandarījumu.

Varbūt tieši jūs esat tas, kuram pēdējais laiks doties pie dabas, lai kāda krītoša zvaigzne atdotu savu mirdzumu jūsu acīm un liktu sirdij iekvēloties?!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu