Vīrietis, kurš neprot skūpstīties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Es mīlu savu draugu, taču jāatzīst, ka viņš skūpstās briesmīgi. Man šķiet, viņš kaut kur dzirdējis, ka ir seksīgi bāzt mēli sievietei rīklē. Tiklīdz mēs sākam skūpstīties, tūlīt manu muti piepilda šī sasodītā mēle gluži kā milzīgs, mitrs gliemis.»

«Man ļoti nepatīk vīrieši, kuri skūpstoties cieši sakniebj lūpas. Tās ir tik cietas un saspringtas — man tūlīt pat rodas spriedze.»

«Manam vīram ir nepatīkams ieradums skūpstoties skaļi šmakstināt. Tas ir ne vien nepatīkami, bet man turklāt uznāk smiekli, tāpēc es vairos skūpstīties ar viņu, ja gribu seksu.»

Skūpsti var būt romantiski, burvīgi, seksīgi un... arī pretīgi! Nav nekā ļaunāka par vīrieti, kas neprot skūpstīties. Nav vairs svarīgi, ko viņš vēl dara, lai sievieti seksuāli ierosinātu, nav vairs nozīmes tam, cik prasmīgs viņš ir gultā, — jums nemitīgi ir prātā, ka viņš neprot skūpstīties, un tikai tāpēc neizjūtat cieņu pret viņu kā pret mīlētāju.

Kurš vīrietis skūpstās vissliktāk?

Tas, kurš sievieti neskūpsta nemaz.

Viņam patīk sekss, taču vairās intimitāti izpaust ar skūpstu. Iespējams, jūs saņemsiet paviršu skūpstu uz pieres vai vaiga, taču nevienu kaislīgu skūpstu uz lūpām, par kuru tā sapņo sievietes. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu