Kā skūpsta neprasmīgi vīrieši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Sievietēm ir savi apzīmējumi dažiem pašiem nejaukākajiem vīriešu skūpstīšanās ieradumiem, piemēram, rakņātājs, ložņājošā ķirzaka un citi.

Rakņātājs

Varētu domāt, ka šim vīrietim maksā par to, cik dziļi viņš spēj iegrūst mēli sievietes rīklē. Turklāt viņa mēle nepārtraukti kustas — lokās no vienas puses uz otru, virpinās, aptausta jūsu zobus, smaganas un visu, kas vien sasniedzams. Tas jau nav skūpsts, tā ir mutes dobuma izmeklēšanas procedūra. Kas viņam teicis, ka tas ir seksīgi?

Ložņājošā ķirzaka

Vai tiešām jūsu mutē ir cilvēka mēle? Tā vairāk atgādina cietu nelielas ķirzakas mēli, kas ātri šaudās te iekšā, te ārā. Gandrīz vai dzirdami šņācieni. Piepeši jums sāk likties, ka skatāties raidījumu «Dzīvnieka pasaule». Ziniet, ja es vēlētos skūpstīties ar rāpuli, tad es to iegādātos...

Mazgātājs

Jūs neesat lūgusi, lai vīrietis nomazgā jūs. Tomēr tieši to viņš cenšas izdarīt. Šāds vīrietis neskūpsta — viņš mazgā jūsu seju. Viņš nezin kāpēc domā, ka vēlaties, lai viņš nolaiza jūsu lūpas, zodu, degunu, ausis un vaigus ar mitro, glumo mēli.

Ja jūs ļautu, viņš acīmredzot to pašu paņēmienu izmantotu, lai «nomazgātu» visas pārējās jūsu ķermeņa daļas — cik iepriecinoša doma! Varbūt šis cilvēks iepriekšējā dzīvē bijis suns un vēl nav pilnīgi pieradis pie sava cilvēciskā veidola. Kad šāds vīrietis jūs ir aplaizījis, gan seja, gan varbūt arī citas ķermeņa daļas sūrst un ir sasprēgājušas.

Medūza

Mīļo stundiņ, kādam vajadzētu pārbaudīt šā vīrieša pulsu! Viņš droši vien jau grasās izlaist garu. Kā gan citādi viņa lūpas varētu būt tik gļēvas un nedzīvas — viņa mitrā mute pielipusi klāt jūsu lūpām un gandrīz vai nekustas. Varbūt viņš tikko bijis pie zobārsta un viņam lūpu apvidū ievadīta krietna deva novokaīna? Tad būtu saprotams, kāpēc viņš nespēj kustināt lūpas un, šķiet, nevar aizvērt muti. Varbūt viņš domā, ka jums ir elpošanas traucējumi, un mēģina veikt mākslīgo elpināšanu ar paņēmienu «no mutes mutē»?

Džungļu skaņas

Ja nezinātu, kā ir īstenībā, tad, klausoties skaņās, kas nāk no viņa mutes, varētu gandrīz vai nodomāt, ka atrodaties tropiskajos džungļos — dzirdami klakšķi, čāpstināšana, spiedzieni, pīkstieni. Grūti iedomāties, ka tie visi nāk no jūsu mīļākā mutes.

Skūpstoties ar šādu vīrieti, šķiet, ka esat zooloģiskajā dārzā — nekad nevar zināt, kas atskanēs nākamajā brīdī. Kā gan iespējams domāt par seksu, ja jāklausās visos šajos skaņu efektos?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu