Kāpēc meitene sapņo par meiteni?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vai daudz ir tādu meiteņu, kas nespēj palikt vienaldzīgas pret citām meitenēm? Un kāpēc?

Te es runāju ne tikai par vizuālo izskatu (skat, cik viņai forši zābaciņi, un zīda šallīte tik ideāli piestāv viņas auskariem).

Lielākā daļa meiteņu (tas tiešām ir pierādīts) uzmanību pievērš arī sava dzimuma pārstāvju krūtīm, dibenam, kājām, rokām, pleciem un lūpām…

Viens svarīgs nosacījums šiem reālajiem fantāziju tēliem tomēr ir — šai otrai sievietei jāizskatās koptai un tādai, kas par sevi nemitīgi rūpējas.

Kuras meitenes sapņo par meitenēm?

Domāju, uz šo jautājumu dažādi atbildēs vispirms jau dažādu dzīvesvietu pārstāves. Maza ciematiņa iemītniece izbolīs acis, paskatīsies uz mani kā jukušu un norādīs uz saviem pieciem bērneļiem, tādējādi skaidri parādot, ka laika sapņot par sava dzimuma pārstāvi viņai nav. Galu galā jārūpējas par dzimtas turpināšanu.

Skaidrs, viņai jautājumu vairs nav. Savukārt lielpilsētas meitene, mazos augstpapēžu zābaciņos un ar somiņu, kur ielien vien telefons un mājas atslēga, joņodama pa pilsētas centru, laiski attrauks: «Nu, kura meitene gan NAV fantazējusi par citu sievieti?» Pilnīgi pašsaprotama lieta.

Lesbiete vai ziņkārīgā?

Skaidrs ir viens: sievietes, kas sapņo par sava dzimuma pārstāvēm, nav lesbietes. Pirmām kārtām jau tāpēc, ka nevienu nav iespējams 100% nosaukt par homoseksuāli vai pareizo. Mēs visi esam kaut kur pa vidu, tikai vienam velk mazliet uz vienu pusi, otram — uz otru.

Tas nozīmē vien to, ka arī tāda sieviete, kas nekad nav domājusi (vai nav ļāvusi sev domāt) par seksu ar citu sievieti, nereti pieķer sevi apbrīnojam, piemēram, kādas modeles biezās lūpas vai to, cik bezgala nevainojams izskatās Pēnelopes Krūsas dekoltē. Bet tas taču ir pilnīgi normāli.

Man pat šķiet, ka ikviena meitene, kas naivām acīm apgalvo, ka NEKAD nav domājusi par mīlēšanos ar sievieti, vai nu melo, vai arī ir totāli neseksuāla būtne. Mūsu pasaule ir piesātināta ar sieviešu tēliem, un lielākoties viņas tomēr uzvedas seksīgi, tāpēc seksuālajām fantāzijām tiek radīta perfekta vide. Nu, protams, šādi skati patīk arī stiprajam dzimumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu