12 paņēmieni, kā iekārdināt savu vīru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Ģimenes dzīvē vienmēr atradīsies vieta flirtam, kaut arī flirtēt ar pašas vīru, protams, ir daudz grūtāk nekā ar svešu vīrieti… Tomēr pamēģini!

1. VĪRA SAGATAVOŠANA. Kļūsti draiska un palaidnīga meitene un visās iespējamajās vietās viņam atstāj amizantas zīmītes ar netiešiem norādījumiem par gaidāmajām izklaidēm. Vienu zīmīti vari ielikt žaketes kabatā, otru — zem bārdas dzenamā aparāta, trešo – pie autovadītāja apliecības. Tu vīru ieintriģēsi uz visu dienu.

2. SARĪKO SVĒTKUS. Bet tikai diviem. Izdomā kādu ticamu iemeslu un aizsūti bērnus pie vecmāmiņas. Nopērc ko garšīgu, no skapja izņem vīra svētku uzvalku, saposies arī pati. Ieslēdz mūziku un uzaicini vīru uz deju kā pirms 10 gadiem. Pēc tam paēdiet, bet nepārēdieties! Un atkal padejojiet lēnas mūzikas pavadījumā…

3. SALDO ĒDIENU PASNIEDZ GULTĀ. Zemenes, vīnogas, melone… Bet varbūt sāciet ar šampanieša vai liķiera glāzi?

4. IZSTĀSTI SAVUS PLĀNUS. Vakarā, kad dosieties pastaigā, nogaidi izdevīgu brīdi un iečuksti vīram ausī gaidāmās nakts scenāriju.

5. PĀRVĒRTIES. Lai cik banāli tas skan, taču daudziem vīriešiem patīk, ja sieviete uzvelk īsus svārkus un melnas zeķbikses, pārtopot pavedinošā koķetē. Tajā ir kaut kas no pirmās mīlestības! Ja jaunais tēls viņam nepatīk, uzvelc baltu zīda apakšveļu — tā ir īpaši seksīga.

6. KĻŪSTI PAR «SIEVIETI PĀRSTEIGUMU». Vieniem patīk sievā redzēt tikumīgu būtni, citi vēlas mīlēties ar kurtizāni. Pēdējo lomu tu vari viegli nospēlēt — novelc apģērbu un parādies vīram melnās augstpapēžu kurpēs.

7. UZSPĒLĒ AR VIŅU «LAPSU MEDĪBAS». Uz virtuves galda atstāj zīmīti, kura aizvedīs vīru pie pirmā objekta. Tā var būt masāžas eļļa vai aromatizēta svecīte, kura ietīta jaunā zīmītē, kas piedāvā traukties pie nākamā objekta. Turpini šo spēli tik ilgi, kamēr vīrs beidzot atradīs tevi. Tev jāizskatās fantastiski — padomā par to.

8. PALUTINI VĪRU. Saplāno vakaru no — līdz. Sagatavo vīram aromatizētu vannu, paslēp dažus patīkamus pārsteigumus. Tā vietā, lai vakaru pavadītu mājās, dodieties kaut kur. Ja tu pasūti galdiņu restorānā, neaizmirsti naudu, lai varētu samaksāt rēķinu: šodien tu uzņem gaidīto viesi.

9. ESI ATKLĀTA UN VAĻSIRDĪGA. Atklātībā ir kaut kas uzbudinošs. Vakariņu laikā ieskaties vīram acīs un nemulsti atkārtojot: «Es tevi mīlu!»

10. PRELŪDIJA MAŠĪNĀ. Kad vīrs tevi atvedis uz mājām, nesteidzies izkāpt no mašīnas. Izturies kā jūsu pirmo satikšanos laikā: maigi noskūpsti vīru, apmīļo, iekārdini.

11. SKATIENS. Skatieties viens otram acīs — cieši, aicinoši un pavedinoši. Atbilstošā situācijā skatienam var būt labi rezultāti.

TĀ KĀ FILMĀ. Domās tu vari kolekcionēt seksuālus skatus mīļāko aktieru izpildījumā. Nav jau viņi jāattēlo. Ja jūs esat skatījušies filmu kopā, pietiek pateikt: «Atceries…»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu