12 gadi, un nav bijis <i>sex</i>!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Es esmu meitene, man ir 12 gadi, un man vēl nav bijis sex. Es ļoti pārdzīvoju, jo visi no manas klases jau to ir darījuši, un tad, kad viņi prasa man, vai es arī esmu, man ir kauns atbildēt, ka ne. Bet vienreiz es pateicu savai draudzenei, un viņa smējās un pateica visiem pārējiem. Ko man darīt? Kur man atrast džeku, kas gribētu ar mani sexu? Lūdzu, lūdzu, publicējiet manu vēstuli, jo es domāju, ka daudziem ir tāda pati problēma, un par to ir jārunā. Paldies!

Sveika! Tavā vēstulē ir daži ļoti patiesi vārdi: par to patiesi ir jārunā, jo izskatās, ka taviem klasesbiedriem galvā ir pamatīgs «ķīselis». Pirmkārt, 12 gadu vecumā sekss ir nepieļaujams kaut vai tāpēc, ka tavs organisms vēl nav izaudzis, attīstījies un nobriedis. To pašu var teikt par garīgo briedumu. Ja kāds no taviem klasesbiedriem patiešām nevis fantazē un lielās par nenotikušām lietām, neko labu tas viņam vai viņai nedarīs. Savukārt, ja 12 gadu vecu pusaudzi seksuālās attiecībās iesaista par viņu vecāks jaunietis, tas jau ir noziegums, kas var tikt smagi sodīts. Un, lūdzu, netici visiem tiem stāstiem — patiesība visbiežāk ir tāda, ka pusaudži izgudro šādus stāstiņus, lai palielītos un izskatītos pieaugušāki savās un citu acīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu