Grupas «Otra puse» jaunais singls arī krievu valodā. Noklausies!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Grupa «Otra puse», kuras nesen izdotā albuma tituldziesma «Nakts vai rīts» iekarojusi lielu publikas atsaucību un dažādu topu virsotnes, šonedēļ radiostacijām un klausītājiem piedāvās jaunu singlu — [s:25440]kurš skanēs arī krievu valodā ar nosaukumu [s:25441], informē grupas menedžere Inese Vīksnāne.

«Kad veidojām albumu, dziesma «Dievs dod» šķita viens no vājākajiem posmiem un vienā brīdī pat sākām šaubīties, vai šo gabalu tajā vajadzētu iekļaut. Taču koncerttūrē pārliecinājāmies, ka tieši šī dziesma ir viena no tām, kas publiku «ceļ» visvairāk. Saliekot to kopā ar dažādām atsauksmēm un viedokļiem, sapratām, ka tieši šai dziesmai jākļūst par jaunā albuma nākamo singlu,» motivējot šo izvēli, atzina grupas solists un līderis Normunds Pauniņš.

Viņš atzina: svarīgu lomu jaunā singla izvēlē nospēlēja arī tas, ka dziesma «Dievs dod» ierakstīta krievu valodā: «Šī dziesma vispirms tika sagatavota un ierakstīta ar tekstu krievu valodā, tāpēc vien būtu grēks to paturēt pie sevis un nepalaist tautās. Turklāt mums būs interesanti pavērot, kādu iespaidu šis gabals, līdz ar to lielā mērā arī grupa «Otra puse», atstās uz to auditoriju, kas klausās krievu valodā raidošās radiostacijas. Vienkārši sakot, mēs vēlamies uzrunāt arī krieviski runājošo publiku un klausītājus, jo šī nav mūsu vienīgā dziesma krievu valodā.»

Jaunā singla mūzikas autors ir Normunds Pauniņš. Vārdus latviskajai dziesmas versijai sarakstījis pazīstamais mūziķis Rolands Ūdris, savukārt krievu valodā — Aleksejs Solovjovs.

Nupat noslēgusies grupas pirmā koncerttūre, taču «Otra puse» vasaras brīvdienās negrasās doties. Drīz vien sekos nākamie koncerti, un mūziķi uz lauriem nedus, jo šobrīd jau top divas jaunas dziesmas.

Grupas «Otra puse» koncerti:

3. jūlijā «Jelgavas baltajos kreklos»
10. jūlijā Jelgavā, smilšu skulptūru festivāla noslēgumā
18. jūlijā Preiļu pilsētas svētkos
25. jūlijā «Baltic Beach Party»
31. jūlijā Rēzeknē, «Atlasface» festivālā
7. augustā Valmierā, «Atlasface» festivālā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu