Kā visvienkāršāk atrast kontaktu ar pretējo dzimumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Princeses»

Vai viegli būt vīrietim? Nu galīgi nav viegli! Ja jau tu šai pasaulē esi ienācis kā vīrietis, tad tev jāpilda visas vīriešiem paredzētās darbības, kontaktus ar sievietēm ieskaitot.

Un teikšu jums godīgi un atklāti, lai gan neesmu vīrietis, tas nu gan ir vareni grūts un sarežģīts pasākums. Daudz vieglāk taču, piemēram, kontaktēties ar radījumiem, kurus tu vairāk vai mazāk pazīsti. Proti, ar tādiem pašiem vīriešiem kā tu.

Bet no tām sievietēm taču neko nevar zināt; uzvedas viņas pavisam savādāk, it kā ķermeņu uzbūve ir līdzīga, bet tai pašā laikā atšķiras. Pēdējais apstāklis vispār rādās pagalam draudīgs, jo neko labu nesola lietas, kas izskatās līdzīgas, bet nav līdzīgas.

Piemērs no sēņotāju dzīves — tu ej pa mežu, ieraugi baraviku, par ko liecina lielākā daļa pazīmju, liec grozā, atnes mājās, priecīgs gatavo mērci, bet tā izrādās žults beka, un mērce ir pagalam, jo gauži rūgta. Bet Daba ir ieprogrammējusi tomēr gribēt ar pretējo dzimumu kontaktēties visādos veidos, neskatoties uz visām sagaidāmajām nepatikšanām. Tā kā neko darīt, tomēr jāklausa instinktiem un dziņām, citādi sanāks vēl lielākas nepatikšanas.

Un tā — vīrietim, kuram nav viegli būt vīrietim, jāsaņem dūša un jādodas dibināt kontaktus ar sievietēm. Turklāt šīs darbības slēpj sevī neskaitāmus bīstamus zemūdens akmeņus.

Viens no tiem ir skaidra apziņa, ka tu pats it nemaz neesi ideāls, kas būtu apveltīts ar vīrietim piederošo labo īpašību pilno komplektu. Pat, ja esi pārvarējis bailes no nezināmā attiecībā uz sievietēm, savas nepilnības apzināšanās lielākai daļai vīriešu stipri vien apgrūtina iecerēto pasākumu kā uzsākot kontaktus, tā arī turpinot. Visi kašķi taču ceļas no tā, ka mazvērtības sajūtas liek apvainoties un atspēlēties tai, kas neuzmanības pēc tās aizkārusi, pat nenojauzdama, ko nodarījusi.

Vai viegli būt sievietei? Nu galīgi nav viegli! Ja jau tu šai pasaulē esi ienākusi kā sieviete, tad tev arī jāpilda visas sievietēm paredzētās darbības, kontaktus ar vīriešiem ieskaitot.

Un teikšu jums godīgi un atklāti, jo esmu sieviete, tas nu gan ir varen grūts un sarežģīts pasākums...

Turpinājums ir gluži tāds pats kā iepriekšējā rindkopā, tikai attiecināts uz sievietēm.

Ko darīt ar tām sasodītajām mazvērtības sajūtām? Risinājums pavisam vienkāršs. Nevis slēpt tās, bet atzīties sev — jā, man ir tādi un tādi trūkumi. Tiesa, nevis dižoties ar saviem trūkumiem un pasniegt tos kā negrozāmu faktu, bet tomēr mēģināt labot, kas labojams. Jo mēs patiesāki esam, jo vienkāršāk mūs uztver pretējais dzimums. Līdz ar to vieglāk iziet uz kontaktiem. Grūti taču kaut vai sarunāties ar kādu, ja jūt, ka tas kaut ko slēpj. Tāpat kā grūti uzticēties valdībai, kas nemitīgi kaut ko slēpj no pilsoņiem.

Tāpēc novēlu ikvienam nemocīties ar slēpšanos un sevis pasniegšanu kā ideālu. Paldies Dievam un Dabai, absolūtu ideālu nav, tāpat kā nav absolūtas patiesības. Galvenā vērtība ir atklātība kā savā, tā citu priekšā.

Lai jums veicas šai vasarā un visās pārējās kontaktos un to uzturēšanā ar pretējo dzimumu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu