Hīts Ledžers centies slikti tēlot, lai viņam nebūtu jāfilmējas «Tumšajā bruņiniekā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Pāragrā nāvē aizgājušā aktiera Hīta Ledžera aģents atklājis, kas patiesībā slēpjas aiz viņa tēlojuma «Tumšajā bruņiniekā». Ja var ticēt Ledžera personīgajam aģentam Stīvenam Aleksandram, tad aktieris centies dažādi sabotēt filmēšanu, tostarp arī ar to, kā atveidojis Džokera lomu, kas daudziem viņa faniem šķita ģeniāla.

«Vanity Fair» vēsta, ka līgumā Ledžeram bijis garantēts honorārs, lai cik briesmīgi viņš arī neatveidotu savu lomu. Tas viņam deva iespēju darīt ar savu Džokeru, ko vien sirds vēlas. Šī iemesla dēļ arī Ledžers, kurš centās izvairīties no grāvējiem, vispār piekrita piedalīties «Tumšajā bruņiniekā».

«Ledžers vienmēr centās izvairīties no vasaras grāvējiem ar skaistām, tukšām aktrisēm, action un visu pārējo, kas piederas šādām filmām. Viņš ļoti baidījās, ka kļūs par šādu filmu ķīlnieku un viņam vairs nepiedāvās citas lomas,» pastāstījis Ledžera aģents.

Tomēr galvenais iemesls bijis cits - «Tumšajam bruņiniekam» tika paredzēts diezgan ilgs filmēšanas periods, kas viņam deva attaisnotu iemeslu, lai atteiktos no citām lomām. Izmantot šo laiku aktieris gan esot vēlējies nepavisam ne tā, kā to gribētos filmas producentiem un režisoram. Ar garantētu honorāru kabatā, aktieris gatavojās lomu tēlot tik slikti, lai beigu galā no viņa atteiktos, un viņam tiktu piešķirts ilgs, apmaksāts atvaļinājums. Ņemot vērā zāļu kokteili, ko aktieris lietoja, un kas viņu beigās arī nogalināja, šāds atvaļinājums viņam bija ļoti nepieciešams. Tomēr pēcnāves «Oskars» pierāda to, ka labs aktieris nevar spēlēt slikti pat tad, ja pats to ļoti vēlas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu