Gunārs Kalniņš esot apprecējies ar savu draugu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Dziedātājs un gospeļkora vadītājs Gunārs Kalniņš, kādreiz saukts par Mazo Gunāru, slepeni salaulājies šā gada sākumā Spānijā (Spānijā viendzimuma laulības oficiāli atļautas jau kopš 2005. gada). Kalniņa izredzētais ir viņa draugs Daniels, šādu informāciju portālam «vipi.lv» pavēstījuši dziedātāja draugi.

Pašlaik Gunārs ar draugu pārcēlies uz dzīvi Spānijā, kur mūziķis atradis darbu — viņš esot kādas Barselonas viesnīcas viens no apkalpojošā personāla darbiniekiem.

Pirms nepilna pusgada dziedātājs Gunārs Kalniņš atklājis: ja viņam mīlestības dēļ vajadzētu braukt uz Spāniju lasīt mandarīnus, viņš to darītu. Nu šis izteikums gandrīz realizēts — tikai mandarīnu lasīšana nomainīta pret darbu viesnīcā. Lai sekotu Danielam, pilnā vārdā Dainim Zariņam, Gunārs atstājis draugus, ģimeni, kā arī savu slaveno gospeļkori «GG Choir».

«Vipi.lv» piemin kādu Gunāra intervijas fragmentu: «Kaut arī mana omīte netiek galā ar domu, ka viņa nebūs manu kāzu viesu vidū, manuprāt, kāzas jārīko tikai diviem cilvēkiem — visa pārējā šaika kāzās ir lieka.»

Portāls arī atzīmē, ka nu mums esot pašiem savs «D&G».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu