Kad meitenes GRIB mīlēties. (Ieteikumi vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Domāju, atteikumu no savas sievietes nācies dzirdēt ikvienam vīrietim, pat visromantiskākajam un maigākajam. Nereti vīrieši sūdzas un spriedelē, «kāpēc gan tās sievietes seksu nevēlas tikpat bieži kā mēs, veči»?

Bet, ticiet man, ir vismaz 10 situācijas (tieši tā — vismaz!), kad daiļā dzimuma pārstāves mīlēties GRIB!

1. Pēc strīda

Kaislīgs strīds uzkurina jebkuras asinis, un viņa nav nekāds izņēmums. Ja šajā mirklī vīrietis ņems vadību savās rokās (samīļos, kaislīgi noskūpstīs un ļaus vadīties tikai pēc emocijām), viss notiks! Arī situācija, kad viņa raud, būs piemērota. Nomierini savu beibīti, noslauki asaras, maigi samīļo un pastāsti, cik viņa tev svarīga un dārga. Pēc strīdiem meitenēm vienmēr gribas zināt un saprast, ka viss tomēr ir kārtībā un paliks pa vecam. Un, viņasprāt, sekss tam ir labākais pierādījums.

2. Laimīgs notikums

Tieši tāpat kā dusmas un skumjas, arī izteikta laimes sajūta meitenei var radīt vajadzīgo noskaņojumu seksam. Varbūt viņa izcili uzrakstījusi ieskaiti vai dabūjusi jaunu darbu. Vai varbūt izpārdošanā lēti nopirkusi savus sapņu zābaciņus… Prasmīgs vīrietis to redzēs un pozitīvās emocijas pratīs pārvērst lieliskā seksā.

3. Stress

Stress var palielināt sievietes libido. Stresa un satraukuma situācijā mīloša būtne vēlēsies piekļauties savam stiprajam vīrietim, lai aizmirstu ikdienas lielo rūpi. Nereti stress iet roku rokā ar galvassāpēm, tomēr pēc dzimumakta organismā notiek bioloģiski procesi, kas galvassāpes padara mazākas vai pat vispār noņem. Puiši, to jūs savai draudzenei varat atgādināt ikreiz, kad viņa atrunājas ar sāpošu galvu…

4. Greizsirdība

Tas attiecas uz nelielo nedrošības sajūtu, kas sievieti var pārņemt, kad viņas vīrietis pievērš uzmanību kādai citai. Ja viņa vakara gaitā būs novērojusi, ka viņas puisis ļoti patīk arī citām, meitene vēlēsies atgādināt par SAVU eksistenci. Vēl tikai piezīme: puiši, jūs nedrīkstat viņu speciāli izaicināt un padarīt greizsirdīgu! Tas viņai var sāpēt un radīt neatgriezeniskas sekas.

5. Apmēram 14. diena

Jā, jā, ikviena sieviete kļūst griboša ovulācijas laikā. Kā to noteikt? Apmēram divas nedēļas pēc viņas mēnešreizēm. Varbūt tiešām pamēģināt? (Ja vien viņa pati jau nav tev uzklupusi…)

6. Ballīte

Es, protams, neiesaku viņu piedzirdīt, lai pēc tam izmantotu viņas stāvokli. Tomēr mazliet alkohola un kāda kaislīga deja iekārdinās un uzbudinās sievieti. Tā ka iegādājies kādu gardu dzērienu, uzlaidiet kādu danci turpat istabā un lēnām virzieties uz gultu. Priekā!

7. Seksīga filma

Lielākā daļa meiteņu gan nav pornogrāfijas cienītājas, taču seksīgas ainas ar Antonio Banderasu vai Tomu Krūzu būs gana labas, lai viņas vietiņa zem jostasvietas iekņudētos. Tātad viss, kas vajadzīgs, — kāds romantiski seksīgs gabals. Un, protams, bezgala uzbudināts tu!

8. Attālums

Pārīšiem, kas netiekas diendienā, parasti ir lieliska seksuālā dzīve. To garantē retās tikšanās reizes un neziņa par to, ko tad īsti otrs dara. Kad jūs abi satiekaties, vispirms gribas noraut otram drēbes un kaislīgi mīlēties.

9. Atturēšanās

Jo ilgāk sieviete dzīvo bez seksa, jo vairāk viņa to vēlas. Tāpēc meitene, kura jau pirms laika izšķīrusies no sava «ex» (un nav nekāda lielā «one night stand» cienītāja), būs griboša gultas partnere.

10. Radoša pieeja

Bet varbūt viņai vienkārši apnikušas ierastās pozas un čīkstošā gulta? Pamēģini ielavīties, piemēram, viņas otrajā pasaulē — virtuvē. Kamēr pannā šmorējas vakariņu gardumi, uz galda (vai zem tā) jums var sanākt foršs seksiņš.

*
Re, izrādās, arī sievietēm sekss patīk un varbūt pat situācijās, kad vīrietis to nebūtu iedomājies. Viss, kas jādara, — jāpamana īstais brīdis. Nākamreiz, kad viņa pārgurusi atnāk mājās, tā vietā, lai uzbāztos ar lūgumu: «Ļoti gribas seksu!» —vienkārši iemalkojiet vīnu, paklausieties romantisku mūziku un ļauj uz viņas lūpām parādīties smaidam…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu