Gunārs Kalniņš noliedz laulības ar Daini

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Gunārs Kalniņš noliedz Latvijas medijos izskanējušo informāciju, ka Spānijā viņš esot apprecējies ar draugu Daini Zariņu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Gunārs ir sašutis par baumām un atzīst vienīgi faktu, ka nedzīvo Latvijā.

Presē tika ziņots, ka Gunārs Kalniņš pametis darbu pie sava gospeļu kora «GG Choir» un pārcēlies uz Spāniju, kur strādājot viesnīcā, kā arī viņš apprecējies ar Daini Zariņu. Interesants šķiet Daiņa ieraksts portālā «draugiem.lv» šā gada sākumā. Kā novēroja «Privātā Dzīve», domubiedru grupā «Spānija — šeit dzīvojošajiem latviešiem» Dainis veicis šādu ierakstu: «Maijā ar draugu braucam uz palikšanu Spānijā. Ar mani ir, kā ir, bet mans draugs, bet mans draugs ir mūziķis. Profesionālis. Spēlē klavieres un dzied. Viss, sākot ar Volta Disneja soundtrekiem, līdz pat brīvai džeza improvizācijai. Aranžē mūziku valsts mēroga pasākumiem, viņu bieži aicina uz citām valstīm. Latvijā viņš ir ļoti pieprasīts, bet, kā zināms, Spānija nav Latvija. Jautājums ir šāds: vai ir darbi sākumam, kas saistīti ar mūziku — spēlēšana restorānos, «dzīvā» mūzika pasākumos, izklaides pasākumi, muzikālais pedagogs utt. Derēs jebkāds info.» Maijā Dainis rakstījis, ka abi esot laimīgi Barselonā un meklējot istabu, kur apmesties.

Gunārs Kalniņš ir sašutis par medijos vēstīto informāciju. Viņš to sauc par meliem un baumām, no kā ciešot viņa ģimene. Vecvecākiem pat pasliktinoties veselības stāvoklis. Gunāru satrauc arī fakts, ka viņš tiek «piekabināts» cilvēkam, kam arī ir ģimene un vecvecāki. Pēc mūziķa domām, tas gluži vienkārši nav godīgi.

No visiem medijos minētajiem faktiem vienīgais patiesais ir tas, ka viņš nedzīvo Latvijā. Mūziķis zīmīgi žurnālam piebilst, ka ar katru dienu un publikāciju arvien vairāk saprot, kāpēc.

Tas, ka viņš un Dainis Zariņš būtu apprecējušies vai būtu dzīvesbiedri, neesot patiesība, žurnālam «Privātā Dzīve» komentē Gunārs Kalniņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu