Vīrietis gultā runājas ar sievieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Brīnišķīgi ir beidzot būt jums līdzās gultā. Jūs apskaujat mūs, maigi skūpstāt, un drīz vien jūtamies atbrīvotas un atslābinājušās. Tad jūs sākat runāt.

Jūs sakāt, cik skaistas mēs esam, cik ļoti esat ilgojušies pēc mums. Jūs čukstat, kā vēlētos mums sagādāt baudu. Piepeši mēs jūtam, ka nepietiek tikai gulēt jums līdzās. Mēs vēlamies mīlēties. Jūsu vārdi iekvēlinājusi vēlmi.

Vīrieši, vai jūs zināt, cik ļoti sievietēm vajadzīgi jūsu vārdi? Vīriešiem seksuālo ierosu vairāk rada gan skatīšanās un pieskārieni, bet sievietes iekairina domu un jūtu izpausmes vārdos, vārdi mums izraisa vēlmi. Tie dara mums zināmu, cik ļoti jūs gribat mūs. Tie atslēdz visas durvis, kas līdz šim bijušas slēgtas, un mēs spējam pilnīgi atdoties jums.

Iedomājieties, ka vārdi ir vējš, kas saceļ viļņus jūtu un vēlmju okeānā. Ūdens okeānā ir vienmēr, taču to iekustina vējš, saceļot nemieru, līdz rodas vētra.

Mēs ilgojamies pēc jums vienmēr, taču šīs ilgas iešūpo jūsu vārdi un ļauj tām sabangoties seksuālas vēlmes veidā.

Runājiet ar mums — pirms mīlēšanās, tās laikā un pēc tās. Stāstiet, ko izjūtat jūs, sakiet, kādas mūs saskatāt, ko vēlaties ar mums darīt, un ko gribat, lai mēs darām jums, sakiet, cik ļoti jums patīk tas, ko mēs kopā darām.

Mīlējieties ar vārdiem. Ja izsakāt šos mīlestības vārdus, mēs jūtamies drošībā, jūtamies apbrīnotas. Un tad mēs piederam jums ar miesu un dvēseli.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu