Krīze Kristapa Valtera ģimenē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Skaļu rezonansi pirms trim gadiem guva basketbolista Sanda Valtera šķiršanās. Nu attiecību krīze skārusi arī jaunākā brāļa ģimeni. Žurnālam «Kas Jauns» Kristaps stāsta, ka jau divus mēnešus ar savu sievu Signi dzīvojot atsevišķi. Kaut arī nesen fotoreportāžās no ballītes klubā «Coyote Fly» abi bijuši redzami apkampušies un smaidīgi, Kristaps atzīst «Kas Jauns», ka pāris izlicies, lai citi neuzzinātu par šķiršanos un liktos, ka viss kārtībā.

Kristaps atklāj arī to, ka Signes pāragrā aizbraukšana no Spānijas, kur Kristapam bijis noslēgts līgums ar klubu «Baloncesto Fuenlabrada», neesot bijusi tik vienkārša. Kaut arī tobrīd Signes attaisnojums bijis tas, ka svešajā zemē pietrūcis draugu, tomēr patiesībā tas esot saistīts ar attiecību pasliktināšanos. Ļoti bieži Signes un Kristapa starpā valdījuši strīdi un nesaskaņas.

Kopš Kristaps atgriezies Latvijā, viņš dzīvo pie tēva Valda Valtera, bet Signe ar bērniem mitinās viņu dzīvoklī. Oficiālus šķiršanās dokumentus pāris neesot sācis kārtot. Kristaps stāsta žurnālam, ka ar tik nopietniem lēmumiem nedrīkst steigties. Pašlaik pāris palaidis viens otru «brīvsolī», taču Valters apgalvo, ka nevēlas sākt nopietnas attiecības ar citu sievieti, kamēr viņš nebūs oficiāli šķīries no sievas.

Kristaps atzīst, ka šis viņam esot smags dzīves periods un visvairāk viņš pārdzīvo, kādu ietekmi šis notikums varētu atstāt uz bērniem. Sešus gadus vecajai Keitijai vēl var izskaidrot situāciju, bet ar Valdi (1,9 gadi) ir grūtāk. Lai kā arī tālāk attīstītos notikumi, atbildību par bērniem dalīs gan Signe, gan Kristaps.

Laimīgā laulībā pāris nodzīvoja trīs gadus — Kristaps Valters un Signe Skoliņa salaulājās 2006. gada 14. jūlijā pēc piecus gadus ilgas draudzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu