Tiks izsolīts Merilinas viltīgais krūšturis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.autographauctions.co.uk

Merilina Monro bija un ir seksa simbols. Viņas figūra vienmēr piesaistījusi vīriešu acu skatienus. Bet nu nācis klajā fakts, ka dīva nav paļāvusies tikai uz savām dabiskajām formām, vēsta «[s:25765]».

Krūšturis, kas tiks pārdots izsolē, atklājis, ka Merilina valkājusi savdabīgu «Wonderbra» priekšteci. Krūšturim ir papildlences, kas nodrošina lielāku atbalstu, kā arī papildbļodiņas, kas lika viņas krūtīm izskatīties nedaudz lielākām (80D), nekā patiesībā bija.

Keitija Halforda, kas pārstāv apakšveļas firmu «What Katie Did» stāsta, ka krūštura bļodiņas sedza tikai krūšu apakšdaļu, kas lika domāt, ka krūšturis nav uzvilkts.

«International Autograph» izsoļu firma cer par šo pikanto apģērba gabalu iegūt 2000 mārciņu izsolē, kas norisināsies sestdien. Izsoļu rīkotājs Ričards Deivijs stāsta, ka pēc pirmā acu uzmetiena krūšturis šķiet ļoti sarežģītas konstrukcijas, jo tam patiesi ir četras bļodiņas un tas ir tāds kā «Wonderbra» priekštecis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu