Kā mūsu dienās iepazīties?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Iepazīšanās. Romantiski otras pusītes meklējumi, interesants temats, par kuru katram, kurš jel kādreiz ar kādu, kaut kur un kaut kādos apstākļos iepazinies, būtu, ko teikt. Katram. Arī tiem, kas vienu un to pašu taku min gadiem ilgi cerībā, ka vienreiz taču visam jānotiek.

Lecam laika mašīnā un ielecam interneta iepazīšanās iespējās. Tie, kas reiz baidījās mainīt rakstāmmašīnu pret citu kasti ar papildu funkcijām, tagad pieraduši, prot un liek to lietā, darba starplaikos ieejot čatā, kur anonīmā vidē bez piemērotas vakara frizūras un deju tērpa viss notiek zibenīgi.

Galvenais — atrast piemērotu lauciņu, lai tāds tādu atrastu. Citādi sanāk laika tērēšana, kad viņš par šāvakara seksu, bet viņa par dzīves sakārtošanu, viņš savos divdesmit divos izsakās īsi un konkrēti, bet viņa savos piecdesmit divos romantiski apjūsmo iespējamos saulrietus divatā...

Apmēram 15 gados, kopš globālais tīkls mums piedāvā peldēt informācijas brīvajā stilā un ātrumā, neraugoties uz lietotāja iepriekšējo dzīves pieredzi (ar kājām visu izstaigājot, ar rokām katru vēstuli apčubinot), izveidojies starppaaudžu produkts, kas iepazīšanās lietas kārto virtuālajā vidē.

Ērti gan. Un sekmes neizpaliek, jo laika patēriņš mazāks, izdevumi arī. Tomēr. Cik ilgi slēpsies aiz «nika» (segvārda) un izdomāta vecuma (kas pašam šķiet piemērotāks)? Nākas satikties. Un tā laiku pa laikam tas jau pārtop hobijā, jo atkal — anonīmi teiktais un virtuāli uzburtais realitātē tāds būt vairs negrib, un nākas visu sākt no gala.

Tādēļ palīdz arī iepazīšanās portāli, kuru mums (droši vien, ņemot vērā īpatnējo statistiku par šķirteņiem un vientuļniekiem) netrūkst: www.oho.lv, www.gribu.lv, www.face.lv, www.tanks.lv, www.kiss.lv, www.magneto.lv, www.lipss.lv, www.intim.lv... Un vēl ir portāli, kur paralēli citām nozarēm nejauši vari iemaldīties arī iepazīšanās nišā: www.inbox.lv, www.ss.lv, www.reklama.lv, www.zip.lv, randins.apollo.lv...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu