Ēd pareizi, un tev gribēsies...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Tas, vai tev «gribas» vai «negribas», drīzāk tomēr saistīts ar otru cilvēki (proti, tev viņu gribas vai ne). Bet, ja nu uz mīlēšanos prāts pat nenesas, varbūt vainīgs ķermeņa zemais libido līmenis. Pamēģinām palielināt to ar ēdienu!

1. Selerijas

Šis nu diezin vai ir pirmais produkts, kas nāk prātā, domājot par seksu. Tomēr seksuālās aktivitātes stimulācijai šis zaļais augs der! Selerijās ir hormoni, kas, izdaloties caur vīrieša ādu, uzbudina daiļā dzimuma pārstāves. Domājams, lielveikalos šie zaļie laksti iegādājami visu cauru gadu.

2. Austeres

Viens no klasiski seksīgajiem ēdieniem, delikatese. Austerēs ir daudz cinka, kas veicina spermas un testosteronu ražošanu. Austerēs ir arī hormons, kas rada seksuālo labsajūtu un apmierinātību ar pasauli. Un vēl, nenoliedzami, seksuāli ir skatīties, kā otrs slidina sev mutē šo franču nacionālo delikatesi. Kā lietot? Nomazgā, atver vaļā, saliec ledus traukā, uzspied citrona sulu (ja tā garšo) un mēģini iedabūt mutē…

3. Banāni

Banāni savukārt uzlabo vīrieša libido. Šajos augļos ir milzum daudz kālija un B vitamīna, kas palielina ķermeņa enerģiju. Un, nenoliedzami, banāna forma jau pati par sevi ir seksīga. Varbūt pamēģināt izmantot to seksuālās noskaņas radīšanai? Starp citu, banānu ēšana ikdienā apkārtējos radīs mazākas aizdomas (sak, parasts auglis vien ir!) nekā, piemēram, seleriju izmantošana visos ēdienos pēc kārtas.

4. Avokado

Šajā auglī gan ir vairāk kaloriju nekā citos, bet arī labo vielu netrūkst. Senie acteki avokado koku sauca par «sēklinieku koku». Avokado satur skābes, kas dod vairāk enerģijas gan vīrietim, gan sievietei. Kā izbaudīt? Pārgriez uz pusēm, ar mīkstumu nozied pirkstus un ļaut viņam/viņai tos nolaizīt. Protams, derēs arī jebkura cita ideja un ķermeņa vieta…

5. Mandeles

Patiesībā — jebkuri rieksti. Mandeles vīrieša organismā veicina seksuālo hormonu rašanos. Savukārt sievietes uzbudina mandeļu smarža, tāpēc jutekliskam noskaņojumam varat izmantot, piemēram, sveces ar mandeļu aromātu vai vannas putas. Labāk iedarbosies tās mandeles, kurām nav pievienots ne sāls, ne kādas citas garšvielas.

6. Mango, persiki, zemenes

Vai tad nav patīkami iecirst zobus svaigā, sulīgā auglī? Protams, šajos augļos ir arī vitamīni, tomēr šajā gadījumā tie vajadzīgi mazāk. Galvenais koncentrēties uz erotiskajām spēlēm, kurās šos augļus var iesaistīt. Sagrieziet augļus mazos gabaliņos, izkaisiet pa otra ķermeni un pēc tam pavisam maigi un erotiski salasiet un apēdiet…

7. Olas

Neticami, bet olas satur vitamīnus, kas stabilizē hormonu līmeni un cīnās ar stresu (tas ir svarīgi veselīgam libido). Tāpat ola uzskatāma par nevainības un atdzimšanas simbolu, lai gan šajā situācijā īpaši svarīgi tas nav. Starp citu, arī zivju olas ir tikpat noderīgas.

8. Aknas

Nebūt ne seksīgs ēdiens, tomēr, ieviešot to ikdienas ēdienkartē, tu palīdzi savam libido. Diezin vai šī būtu īstā vieta, kur aprakstīt aknu pagatavošanas veidus, to uzzināsi, atverot jebkuru pavārgrāmatu.

9. Vīģes

Vīģēs ir daudz aminoskābju, kas vajadzīgas libido palielināšanai. Tās var uzlabot arī tavu seksuālo izturību. Turklāt — saldas, smaržīgas, garšīgas…

10. Ķiploks

Jā, par mutes skalošanu un zobu tīrīšanu arī jāpadomā… Tomēr ķiploka pozitīvās īpašības ir tiešām labas — tas satur vielas, kas dzimumorgāniem piepludina asinis. Un tas ir ideāls līdzeklis libido palielināšanai. Ja nu tomēr ķiploka garša un smaka tev šķiet nepanesama, ir taču arī ķiploku kapsulas un vitamīni.

11. Šokolāde

Mmm… Šokolāde ir ne tikai īsākais ceļš līdz gultai, tā satur arī vielas, kas īpašību ziņā ir līdzīgas kofeīnam. Un vēl šokolāde rada to īpašo iemīlēšanās izjūtu. Patiesībā melnā šokolāde dara daudz laba ne tikai seksuālajā ziņā, bet arī nostiprina imūnsistēmu. Tā ka nevajag liegt sev vienu (kārtējo) šokolādes gabaliņu…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu