Sūzana Boila satiek savu elku, kas popularitātes ziņā nobāl

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad šovā «Britain's Got Talent» Sūzana Boila uznāca uz skatuves un atklāja savu sapni — kļūt par Brodvejas zvaigzni, līdzīgi kā Elaina Peidža —, visa zāle ķiķināja. Bet pēc trim mēnešiem Sūzana ir lielāka zvaigzne nekā tā, ko viņa vēlējās atveidot, vēsta «[s:25928]».

ASV sarunu šovā «Today Show» Boilai beidzot bija iespēja satikt savu elku — Brodvejas zvaigzni Elainu Peidžu. Sūzana pārsteigumā izsaucās: «Ak Dievs!» Viņa atzina, ka bijusi pilnīgā šokā, ieraugot Peidžu. Pirms tam raidījuma veidotāji viņu pārsteidza ar vēl vienu sapņa piepildījumu — Sūzanai video sveicienu nodeva Donijs Osmonds. Osmonds, kas pašlaik uzved šovu Lasvegasā ar viņa māsu Mariju, jokoja, ka Sūzana varētu Mariju aizvietot.

Boila ASV ir ļoti populāra («Youtube» vietnē viņas klipi noskatīti 275 miljonus reižu) — pat ASV prezidentam Barakam Obamam nācās pārcelt savu veselības aprūpes ziņojumu par stundu, jo laiks sakrita ar Boilas interviju. 

Boila ar jaunu frizūru un grimu, pirmo reizi publiski uzstājoties pēc nervu sabrukuma, izskatās pilnībā atguvusies. Šobrīd viņa ar Saimona Kauela palīdzību ieraksta savu pirmo albumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu