Doroņina un Kempbelas kāzas šogad dārgākās Krievijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Supermodeles Naomi Kempbelas un krievu miljardiera Vladislava Doroņina kāzas būšot šīs sezonas dārgākās kāzas Krievijā. Pāris plāno sarīkot viesības par 500 000 ASV dolāru, vēsta «[s:25931]».

Svinības plānotas augusta vidū, un viesi jau saņēmuši ielūgumus. Viesu vidū ir tādas slavenības kā Tina Tērnere, Roberto Kavalli, Džordžs Maikls, Filips Kirkorovs, Valentīns Judaškins un citi. Tiek runāts, ka slavenie dziedātāji jaunajam pārim gatavojas veltīt pāris dziesmu, kas, starp citu, nav slikta dāvana, ņemot vērā, ka, piemēram, Džordža Maikla uzstāšanās maksā ne mazāk kā divus miljonus ASV dolāru.

Domājams, kāzas būs krievu stilā un tās notiks vienā no Maskavas dārgākajiem restorāniem.

Naomi kleitu šūs «Dolce & Gabbana» par 100 000 eiro. Baltā un rozā zelta gredzenus rotās briljanti, un tie izmaksājuši aptuveni 200 000 eiro.

Publiku izklaidēs šovs ar vīriešu striptīza elementiem, kā arī «Comedy Club» rezidenti, kas nemaksā maz.

Nav vēl zināms, vai Doroņins nokārtojis šķiršanās formalitātes ar bijušo sievu. Vladislava tuvākie draugi spriež, ka tas arī nebūšot lēts prieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu