Sekss parkā, pļaviņā, pludmalē, sienā...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Gžibovskis

Putnu vīterošana, sienāžu sisināšana un to klusie čuksti ir tik brīnišķīgi, ka intīmās attiecības sākas, pavisam nemanot. Un tāpēc jau pastāv pilsētas parki, meža pļaviņas, pludmales un sienu vāli.

Izvēle ir tik liela... Bet izskatīsim tikai dažus variantus.

Zem zaļajiem koku vainagiem

Bieži pilsētas iedzīvotāji izvēlas doties dabā, uz meža pusi, lai grilētu gaļu. Pēc labām pusdienām mīļākajiem ir liela vēlēšanās aizbēgt no skaļās kompānijas, lai veltītu laiku tikai viens otram. Un, lai cik spēcīgi mūs pārņemtu kaisle, tomēr labāk doties dziļāk mežā, lai neviens no tuvākā ciema vai apkārt staigājošiem pilsētniekiem jums neuzskrietu virsū.

Ja ar seksu esat nolēmuši nodarboties, tikko paēduši, izvairieties no akrobātiskām pozām. Un iesakām līdz galam neizģērbties, jo no nejaušiem skatītājiem neviens nav pasargāts, un kur nu vēl tie riebīgie odi…

Ja esat devušies uz mežu ar domu tur pārlaist romantisku nakti, vispirms atbrīvojieties no visiem cietiem priekšmetiem — baterijas, magnetafona utt. Atstājiet atvērtu ieeju teltī, citādi drīz vien sāksiet nežēlīgi svīst. Bet noteikti aizvelciet priekšā tīklu, lai teltī netiktu odi.

Upes vai jūras krastā

Sekss pludmalē ir viena no romantiskas meitenes fantāzijām. Bet šo fantāziju realizēt dzīvē nemaz nav tik patīkami, kā tas šķiet. Protams, mīļotā glāsti viļņu skaņu pavadījumā ir kas cits, nekā just smiltis, kas salīdušas visneiedomājamākajās vietās. Tāpēc jau laikus padomājiet, vai ir vērts gulties plikās smiltīs?

Kur ir smiltis, tur arī ūdens. Pamēģiniet — varbūt sekss ūdenī izraisa neatkārtojamas izjūtas. Pirmām kārtām ūdenī jūs varat atļauties daudz ko, jo diez vai kāds ko manīs un būs šokēts. Vēl ūdenī mēs kļūstam vieglāki, tāpēc varam atļauties dažādas pozīcijas.

Laukos, mīkstā sienā

Siena šķūnī labāk izvēlēties vertikālas pozas, lai sienā vienkārši nenoslīktu. Un, protams, arī šeit jāpadomā par sedziņu, jo siens būs iekļuvis visur, kur tik var iekļūt. Vēl tas kutinās un durstīs nepiemērotākajos brīžos. Tikai atcerieties: pēc priekiem siena vālā pārbaudiet, vai tas nav sapinies jūsu matos, jo tas visiem nodos, ar ko tikko esat nodarbojies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu