Mīlestības horoskops vasarai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: freephoto.com

Ugunīgais Marss vasarā sarīkos erotisku ugunsgrēku. Un mums ir karsti jaunumi: lielāka iespēja piedzīvot negaidītu mīlestību ir tieši brīvajām meitenēm. Turklāt mīlas liesmas turpinās degt sirdīs arī rudenī, kad kļūs vēsāks. Lasi savas horoskopa zīmes aprakstu un uzzini, kas tevi sagaida!

Auns (21.03.–20.04.)
Visstraujākie sirdspuksti — rudenī!
Sākot no jūlija, Marss parūpēsies par vēl nebijuši spēcīgām erotiskām izjūtām.

Tendence. Šovasar valda tava aizsargplanēta Marss. Līdz ar to tu izkonkurē visas pārējās zodiaka zīmes un tev ir vislielākās cerības uz mīlestību!

Mīlestība. Vasarā apmeklēsi dažādus tusiņus, taču sirds tā arī neiesils. Vīriešu uzmanību pilnībā izbaudīsi jūlijā. Ja tev patīk romāniņi un piedzīvojumi, jūlijs būs tavs mēnesis. Augustā sāks aptrūkties elpas — tas ir piemērots laiks jaukam atvaļinājumam. Ja ceļosi septembrī, cerības uz atpūtu ir mazākas, taču uz seksu — divtik lielas. Tas arī nebūs nekāds brīnums, jo tavs jaunais vīrietis izrādīsies tavs dvēseles radinieks.

Laime/panākumi. Augusta otrajā pusē tavs personīgais debesu aizbildnis Marss apvienosies ar Merkuru un parūpēsies par to, lai tavā kontā ienāktu vairāk naudas.

Atvaļinājums. Tikai bezrūpīgi peldēties un sauļoties šajā Marsa vasarā nebūtu īsti pareizi. Ja jau reiz dodies uz pludmali, izmēģini niršanas, sērfošanas vai burāšanas kursus.

Uzmanību! Gada valdnieks Marss tevi lutina bez mēra. Tu patiksi ne vienam vien vīrietim. Slēdziens — būs lielas kaislības un strīdi greizsirdības dēļ.

Viņa & viņš. Diviem Auniem ir daudz seksa, taču ar dažādiem partneriem. Vērsis ir kavalieris: būs gan komplimenti, gan puķes, gan šampanietis. Dvīņi jūlijā stūrēs tieši uz mērķi, un šis mērķis esi tu. Vēzis tev pielips kā dadzis un kritīs uz nerviem. Lauva tev mīs uz papēžiem un pats to nemaz nepamanīs. Turpretī Jaunava būs ļoti uzmanīgs un turklāt seksīgs. Svari visu vasaru kandidēs uz tavu sirdi. Skorpions un sekss ir viens un tas pats. Ceļošana kopā ar Strēlnieku ir tīrā izprieca. Mežāzis? Nedaudz par garlaicīgu. Ūdensvīrs ir izdomas bagāts, amizants un jautrs. No Zivīm tu vairs netiksi vaļā, bet tu jau to arī nemaz negribēsi.

Vasaras moto: man nav konkurences.
Mīlas mantra: ja es kādu gribu, tad arī dabūju.
Flirta frāze: gribi ar mani paspēlēties?
Pavedināšanas taktika: provocēt viņu ar vārdiem un darbiem.
Sekss: līdz pilnīgam spēku izsīkumam.
Aura: sliktās meitenes tiek tālu.
Laimes formula: nevis ilgi prātot, bet vienkārši darīt. Jāpamēģina naktī piezvanīt pie viņa durvīm un pārsteigt ar pudeli šampanieša.
Drīkst & nedrīkst: izmēģināt jaunu frizūru, jaunu stilu, nedrīkst vienmēr kavēt.
«Joy» padoms: tava laimes diena būs 6. augustā (Pilnmēnesī).

Vērsis (21.04.–20.05.)
Veneras burvība.
Tu esi skaista, jutekliska un neticami pievilcīga — tavs seksuālais valdzinājums apburs visus.

Tendence. Seksa planēta Marss un pavedinošā Venera vasarā būs nešķirami. Viņu jutekliskā savienība iekrāsos arī tavu mīlas dzīvi. Citiem vārdiem sakot, vasara būs satraucoša.
Mīlestība. Jūlijā tavā dzīvē iejauksies arī debess ķermenis Hirons. Tavu prātu aizņems vīrietis, ko tu tā īsti nespēsi novērtēt. Neielaidies uz eksperimentiem! Mēneša beigās iepazīsies ar kādu, par kuru tev uzreiz būs skaidrs — tas ir viņš, un tava sirds uzliesmos. Augustā veiksies pāriem —atpūšoties pie dabas, nakšņojot teltī, dodoties piknikā vai izbraucienā ar velosipēdiem, jūs satuvināsieties kā nekad agrāk. Septembrī karstgalvis Marss ieies Vēža zīmē un mežonīgu juteklismu nomainīs maiga divvientulība.

Laime/panākumi. Merkura pozīcija pirmajā jūlija un augusta pusē ir visizdevīgākā. Atļaujies sev kaut ko! Konta stāvokli tas nemainīs, un nauda turpinās nākt.

Atvaļinājums. Dodies turp, kur vari baudīt dabu. Tu labi atpūtīsies un būsi laimīga mīlestībā.
Uzmanību! Nespējā koncentrēties vainojama neizdevīga Neptūna pozīcija. Tāpēc, pirms kaut ko izlem, vienmēr labi apdomā.

Viņa & viņš. jūnijā Auns, tāpat kā tu, orientēts uz prieku — tas der! Vēl viens Vērsis, un vasara kļūst neticami seksīga. No tā, ko runā Dvīņi, tu nekā nesaproti, taču gultā komunikācija padodas pavisam labi. Ar Vēzi jūlijā un augustā būsi uz viena viļņa. Lauva ir trieciennieks. Arī guļamistabā! Jaunava noliks tev pie kājām visu pasauli. Ņem tik ciet! Jūnijā ir cerības tikties ar šarmantajiem Svariem. No Skorpiona var gūt prieku, turklāt tev nekad nebūs gana. Strēlniekam ir viss, kā nav tev. Viņš būs perfekts papildinājums. Mežāzis tevi šovasar valdzinās ilgāku laiku — viņš izturēs attiecību pārbaudi. Ar Ūdensvīru tu vienmēr būsi kustībā, taču jums nebūs laika divvientulībai. Ko nevar teikt par Zivīm — viņām svarīga ir tikai mīlestība, un viņas uzskata, ka viss pārējais var pagaidīt.

Vasaras moto: tik skaista vasara sen nav bijusi.
Mīlas mantra: ja kāds mani vēlas, viņam jābūt lieliskam.
Flirta frāze: es tevi vēroju jau sen...
Pavedināšanas taktika: kopā iet dušā.
Sekss: tevi uzmundrinās orālie glāsti.
Aura: kārdinoša.
Laimes formula: ātri aizmirst visu nepatīkamo.
Jāpamēģina: lidojums ar gaisa balonu.
Drīkst & nedrīkst: izrādīt jūtas/interesēties par viņa finansiālo stāvokli.
«Joy» padoms: šovasar ne par ko nešaubies.

Dvīņi (21.05.–21.06.)
Bagātīgais laupījums.
Šovasar tev izdosies sasniegt mērķi — tu noskūpstīsi īsto.

Tendence. Ar savu sabiedroto — laimes dāvātāju Jupiteru — tu šovasar baudīsi dzīves saulaino pusi. Savukārt par to, ka satiksi īsto vīrieti, varēsi pateikties Venerai un Marsam.
Sākot no 5. jūlija, par tevi rūpēsies Venera, bet 12. datumā apciemos arī Marss. Izej medībās tradicionālajās flirta vietās — tur satiksi izcilu eksemplāru, kas to vien gaidīs, lai tu laupītu viņa sirdi. Jaunais vīrietis būs ar tevi kopā visu vasaru un, ja tu tā vēlēsies, dosies tev līdzi arī uz dzimtsarakstu biroju. Aizņemtajiem Dvīņiem jūlijā un septembrī būs vairāk prieka sirdslietās (un arī gultā) nekā visa pēdējā pusgada laikā.

Laime/panākumi. Jūlijā un septembra pirmajā nedēļā tu būsi zvaigžņu mīlule. Tev gan būs jācenšas karjeras vārdā, bet pūliņi atmaksāsies.

Atvaļinājums. Tev vajadzīga lielpilsētu gaisotne. Vari doties uz Madridi vai Parīzi.

Uzmanību! Pirmajās trijās augusta nedēļās met līkumu policistiem, ierēdņiem un nervoziem priekšniekiem — draud nepatikšanas.

Viņa & viņš. Ar Aunu tu jūlijā iekarosi pasauli — jūs esat uzvarētāju komanda! Ar Vērsi jutīsies, kā atgriezusies skolas solā — viņš tēlos skolotāju, bet tev būs jāklausās. Briesmīgi! Divi Dvīņi saprotas visās jomās un vislabāk gultā. Vēzis un Dvīņi sākumā viens otram patīk, taču jau pēc otrā randiņa viņiem kļūst garlaicīgi. Lauva ir snobs — bērnišķīgi! Izmēģini Jaunavu, taču nelūkojies uz viņu caur rozā brillēm. Ar Svariem viss ātri kļūs nopietni. Rudenī varat pat salaulāties. Un kāpēc gan ne? Romāniņš ar Skorpionu izvērtīsies skaista trillera cienīgs. Ar Strēlnieku viegli būt kopā ikdienā — atslābinoši. Ar Mežāzi būs kā ar psihoanalītiķi — pārāk daudz analīzes, bet toties sekss izcils! Ūdensvīrs nāks tev par labu — gan kā draugs, gan kā kolēģis, gan kā mīļākais. Zivis ir īsts gardumiņš, taču viņš nespēs remdēt tavas (mīlas) slāpes.

Vasaras moto: daudz flirtēt, bet būt uzticīgai.
Mīlas mantra: šovasar satikšu viņu.
Flirta frāze: kaut kas tevī ir tāds, kas izraisa interesi.
Pavedināšanas taktika: liec viņam saprast, ka ne jau nu viņš vienīgais interesējas par tevi.
Sekss: rītos, pa dienu, vakaros un naktīs.
Aura: tu vienmēr proti pārsteigt.
Laimes formula: vienmēr var atrast, par ko priecāties. Jāpamēģina iemācīties tango.
Drīkst & nedrīkst: kādā nedēļas nogalē kopā ar viņu doties nelielā izbraukumā/pārāk aizrauties ar monologiem.
«Joy» padoms: intereses pēc vari palasīt darba sludinājumus.

Vēzis (22.06.–22.07.)
Tā ir kā maģija.
Šovasar mīlestībā mainīsies viss, turklāt uz labo pusi.

Tendence. Intravertais Plūtons iemieso pirmatnējo sievišķību un atrodas tieši pretī tavam zvaigznājam. Uzmanību! Tagad tev piemīt maģiskas spējas.

Mīlestība. Sporta apģērbā uz veikalu pēc maizes? Nekrāsojusies uz iecienīto bāru? Droši! Marss, Venera un Plūtons tevi padarīs tik pievilcīgu, ka būsi lieliska pat, tavuprāt, sliktākajā izskatā. Tad arī nebūs nekāds brīnums, ka gūsi panākumus. Bet tā būs tikai priekšspēle augustam — tavam laimīgajam mēnesim. Vientuļie Vēži satiks īsto, bet aizņemtos partneri nēsās uz rokām. Un, ja ne, tad rezervē būs cits, kas pret tevi izturēsies labāk. Tā vai citādi: septembrī būs svinības. Vai nu par godu kopīgam dzīvoklim, vai atzīmējot saderināšanos, kāzas vai bērniņa ieņemšanu. Iespējams ir viss!

Laime/panākumi. Plūtons gan neizsniegs licenci naudas drukāšanai, taču parādīs, kā pie tās tikt. Tava jaunā biznesa ideja izrādīsies veiksmīga.

Atvaļinājums. Aizmirsti par ļaužu pilnām vietām. Dodies iekarot jaunus mērķus — jo eksotiskāki un piedzīvojumus sološāki, jo labāk!

Uzmanību! Marss mudina uz kašķiem. Šādos apstākļos skaļa var kļūt pat atturīgā Vēža sieviete. Tomēr pēc strīda netēlo apvainoto!

Viņa & viņš. Augustā Auns tevi vajās tik ilgi, kamēr tu padosies. Vērsis grib trīs lietas: labi paēst, labi padzert un likties ar tevi gultā. Savukārt Dvīņi vēlas tikai parunāties. Ar Vēzi uzreiz jutīsies kā mājās. Paciest Lauvas egoismu mēdz būt apgrūtinoši. Jaunava modinās tavu jutekliskumu, Svari lutinās, bet Skorpions piepildīs katru vēlmi. Strēlniekam ir tendence uz neuzticību — īpaši jūlijā. Ko darīsi? Izliksies neredzam vai muksi projām? Ar Mežāzi tu būsi drošībā. Ar Ūdensvīru gan ne. Zivis tu gribēsi dabūt pavisam un uz visiem laikiem.

Vasaras moto: nevienu nakti nelikties gultā neskūpstītai.
Mīlas mantra: mana sirds ir atvērta visam jaunajam.
Flirta frāze: saderam, es zinu, ko tu pašlaik domā!
Pavedināšanas taktika: kopā ar apģērbu novilkt arī kautrību — tev nepastāv nekādi tabu.
Sekss: bīstams kā vulkāns, karsts kā lava.
Aura: burvīga kā saules atspīdums jūrā.
Laimes formula: izveidot kādu garīgu rituālu.
Jāpamēģina: burāšana vai kaitošana.
Drīkst & nedrīkst: uzņemties iniciatīvu/pārāk bieži viņam zvanīt.
«Joy» padoms: mīlestība visskaistākā būs Jaunā mēnesī.

Lauva (23.07.–23.08.)
Vasara — kā radīta, lai iemīlētos.
Gan mīlestībā, gan darbā tu esi pašā panākumu virsotnē.

Tendence: laimes nesējs Jupiters jau mēnešiem ilgi atrodas pretī tavam zvaigznājam. Vasarā viņš aktivizēsies vēl vairāk un sūtīs tev vislabāko vīrieti.

Mīlestība. Jūlijā tu gan būsi noskaņota flirtēt, taču tajā pašā laikā būsi neticami izvēlīga. Tu gribēsi vislabāko vīrieti. Un tādu, kā zināms, nav daudz, bet tie, kas ir, lielākoties jau aizņemti. Slēdziens: līdz augusta vidum tu būsi viena, taču pilnībā apmierināta ar sevi un laimīga. Augusta otrajā pusē pie tavām mīlas debesīm parādīsies Venera, kas kopā ar Jupiteru gādās par to, lai tava erotikas līkne sasniegtu maksimumu un tu iepazītos ar savu lielisko vīrieti — gudru, seksīgu un tevī iemīlējušos. Kur tu viņu satiksi? Vietā, kur vismazāk būtu cerējusi. Un pēc tam — ardievu, vientuļnieces dzīve!

Laime/panākumi. Kad tiks dāvātas karjeras iespējas, Jupiters tevi izbīdīs pirmajās rindās. Īpašas cerības uz panākumiem ir augusta otrajā pusē.

Atvaļinājums. Vai tu izvēlēsies relaksēties pie jūras, doties piedzīvojumos vai aplūkot kādu metropoli — prieks tevi pavadīs it visur. Un neatkarīgi no tā, vai ceļosi viena vai kopā ar partneri, tās būs lieliskas un mīlestības pilnas brīvdienas.

Uzmanību! Tev pretējā zīmē atrodas ne tikai Jupiters, bet arī Neptūns. Viņš tevi konfrontēs ar augstprāšiem un blēžiem. Neļauj sevi apmuļķot!

Viņa & viņš. Ar Aunu būs daudz prieka, arī gultā. Vērsis tevi nēsās uz rokām. Labākais līdzeklis pret garlaicību, jo īpaši jūlijā un septembrī, būs Dvīņi. Vēzim ir pārāk augstas prasības — tas tevi darīs bezspēcīgu. Ar Lauvu būs saderība tad, ja liksi viņam noticēt, ka viņš ir pats labākais. Jaunava nevar saņemties — sniedz viņam drosmi. Ar Svariem būs iejūtīgs sekss un pēc tam šampanietis, ar Skorpionu — daudz kaislību un pēc tam greizsirdības lēkmes. Strēlnieks jūlijā vai augusta vidū tev dāvās eksperimentu priekus. Septembrī vari pamēģināt pat distancēto Mežāzi. Ūdensvīrs vienmēr ir labs kandidāts. Sekss ar Zivīm ir kā narkotika, taču pēc tam seko paģiras.

Vasaras moto: lai notiek, kas notikdams, es vienmēr esmu pirmajā vietā.
Mīlas mantra: man nekas nav jādara — laime nāks pati.
Flirta frāze: pabrokastosim kopā?
Pavedināšanas taktika: nekādu aplinkus ceļu, ķeries uzreiz pie lietas.
Sekss: brīžiem esi maiga kā kaķēns, brīžiem šņāc kā tīģeriene.
Aura: kā zvaigznei.
Laimes formula: esi dāsna.
Jāpamēģina: ļauj, lai viņš tevi nofotografē seksīgā pozā.
Drīkst & nedrīkst: dzimšanas dienu pārvērst par varenu ballīti/spēlēties ar vīriešiem.
«Joy» padoms: jūlijā pietaupi naudu.

Jaunava (24.08.–23.09.)
Piedzīvojumi sauc.
Vasarā Marss piešķirs tev drosmi, ziņkāri un izveicību.

Tendence. Tava otra šīs vasaras nozīmīgākā planēta Urāns savedīs kopā ar vīrieti, kurš nekādi neiederēsies tavā līdzšinējā laupījumu shēmā — gūsti prieku izmēģinot!

Mīlestība. Jūlijs solās būt haotisks — tu metīsies no viena romāniņa otrā, un tā nu ir saprātīgajām Jaunavām pavisam netipiska rīcība. Augustā Venera un Urāns tev dāvās satraucošas tikšanās un — beidzot! — arī lielas jūtas. Tava svarīgākā diena ir Jauns mēness 20. augustā. Marss raidīs mīlas bultas — un visas tieši tavā virzienā. Slēdziens: tu neglābjami iemīlēsies, un pēc kaislīga ievada septembris būs bezgala romantisks, jūtām pārpilns un maigs.

Laime/panākumi. Saturns veicinās tavu karjeru — tver izdevību! Darbā tevi gaida vēl nebijušas iespējas.

Atvaļinājums. Marss tevi padara neticami drosmīgu. Uzdrīksties darīt ko līdz šim nebijušu — dodies izjādē ar kamieli pa tuksnesi, izbaudi safari vai brauc uz Kanādu piedzīvojumu meklējumos.

Uzmanību! Saturns ļoti labi zina tavu spēju robežas un mocīs tevi tik ilgi, kamēr nebūs panācis no tevis maksimumu. Nežēlojies, vienkārši dari!

Viņa & viņš. Izdzirdot: «Dodiet ceļu, te nāku es — Auns» — ātri pacel sarkano kartīti. Vērsis būs iejūtīgs un mīļš, īpaši augustā. Dvīņi tvīks pēc tevis, bet Vēzis mīlēs no visas sirds. Lieliski! Lauva? Viņš tev ir par virspusēju. Ar Jaunavu mīlestība kļūs par centrālo tēmu — skaisti! Par labu nāks arī līksmie un nekomplicētie Svari. Skorpions zina, ko tu vēlies — labu seksu! Ikdienu bagātinās Strēlnieks. Mežāzis ir patīkams kolēģis, bet no jūnija līdz augustam — arī mīļākais. Ar kosmopolītisko Ūdensvīru tev nebūs daudz jācenšas. Ar Zivīm būs mīlestības un jūtu pārbagātība. Viņš ir tavs numur viens!

Vasaras moto: viss jaunais ir labs.
Mīlas mantra: ja es tā gribēšu, tad nevienu dienu nebūšu vientuļa.
Flirta frāze: tavas acis atklāj visu, izņemot tavu vārdu.
Pavedināšanas taktika: ar skūpstiem laupīt viņam elpu.
Sekss: tu esi gatava uz visu, ja vien tev no tā ir kāds labums.
Aura: nevainīgs eņģelis un vampīrs vienlaikus.
Laimes formula: būt atvērtai eksperimentiem.
Jāpamēģina: ļaut viņam vairākas dienas staigāt garā pavadā.
Drīkst & nedrīkst: turpināt profesionālu izglītošanos/mainīt darbu ātrāk par septembri.
«Joy padoms»: netici visiem komplimentiem, ko dzirdi.

Svari (24.09.–23.10.)
Divatā ceļā uz septembri.
Absolūti laimīga? Nākamos mēnešus tu šo sajūtu varēsi izbaudīt pilnībā.

Tendence. Pielūdzēji ap tevi spietos kā bites. Turklāt tavs seksapīls nesīs panākumus arī darbā.

Izbaudi! Jo, jau sākot no oktobra, prieku sāks bojāt Saturns.

Mīlestība. Stipra, droša un gudra! Pateicoties Marsam, tu iepazīsies ar vīrieti, kas pārspēs tavus kvēlākos sapņus. Tomēr, sākot no augusta, tu liksi viņam saspringt. Jo no šā brīža sekss bez mīlestības liksies labāks par mīlestību bez seksa. Tavi uzskati būs brīvi arī attiecībā uz uzticību — skarbi laiki greizsirdīgajiem. Septembrī būsi pietiekami iztrakojusies un nolemsi kļūt monogāma. Tavs mīļotais par to būs tik iepriecināts, ka vēlēsies dzīvot kopā ar tevi.

Laime/panākumi. Tu gūsi atzinību un saņemsi adekvātu atalgojumu, pat nepieliekot lielas pūles. Tas būs fantastiski, taču — tikai nepierodi. Sākot no oktobra, saldā dzīve beigsies.

Atvaļinājums. Sevis labā neskopojies! Superizdevīgais all inclusive piedāvājums sagādās vairāk kreņķu nekā prieka. Tāpēc labāk atļaujies nedaudz luksusa.

Uzmanību. Plūtons pret tavu zodiaka zīmi veido kvadrātu — neiejaucies draugu vai kolēģu strīdos, citādi beigās viņu dusmas nāks pār tavu galvu.

Viņa & viņš. Auns tevi grib, un viņš tevi arī dabūs. Saderam? Labākais sabiedrotais jūnijā būs Vērsis. Tavu eksperimentu kāri atmodinās Dvīņi. Vēzis un Svari nesader kopā, taču jūlijā jūs būsiet sapņu pāris! Lauva ir absolūts karalis. Jaunava saldinās septembri. Ar Svariem būs platoniskas un harmoniskas attiecības. Skorpions gan nav tavs dvēseles radinieks, tomēr tu vēlēsies likties ar viņu gultā. Strēlniekam ir azartiskas idejas — izmēģini! Lieliskais kolēģis Mežāzis jūlijā un septembrī būs pakalpīgs. Ar Ūdensvīru saskan it visā — der laulībai! Zivis dāvās daudz mīlestības un jūtu.

Vasaras moto: mīlu vīriešus tādus, kādi viņi ir.
Mīlas mantra: pamēģināt var (gandrīz) visu un visus.
Flirta frāze: tu man uzsmaidi vai izsmej?
Pavedināšanas taktika: spēlē ar viņu kaķi un peli.
Sekss: spontāns un vislabāk ārpus guļamistabas.
Aura: tu esi īsts mākslas darbs.
Laimes formula: diplomātija un komplimenti atver visas durvis.
Jāpamēģina: iegādāties guļammaisu un pavadīt nakti kopā ar viņu zem klajas debess.
Drīkst & nedrīkst: atslābināties, veicot jogas vingrojumus/izvairīties no visiem strīdiem.
«Joy» padoms: jau tagad sāc meklēt sabiedroto oktobrim.

Skorpions (24.10.–22.11.)
Laime trešajā piegājienā.
Lai līdz rudenim atrastu princi, nāksies noskūpstīt diezgan daudz krupju.

Tendence. Marss būs tavā tuvumā visu vasaru — sekmēs karjeru un spārnos mīlas dzīvi. Ko gan vairāk var vēlēties?

Mīlestība. Tev patīk jūtu pārpilni mīlestības trilleri. Voilà! — jau jūnija otrajā pusē varēsi tos izbaudīt visā pilnībā. Virsotnes sekos viena otrai, līdz augustā tev šķitīs, ka viss notiek pa īstam. Taču saulainais puisis spēlē dubultu spēli — viņam bez tevis ir vēl kāda cita. Tā vietā, lai degtu greizsirdībā, labāk izraidi viņu no savas dzīves. Pavisam nopietni kļūs tikai septembrī. Tad tu atkal spēsi skaidri domāt un sākt attiecības ar vīrieti, kas pārmaiņas pēc nāks tev par labu.

Laime/panākumi. Karjerā palīdzēs Marss un Plūtons. Beidzot tiks atzīti tavi talanti.

Atvaļinājums. Doties uz Aļasku vai Sicīliju? Nakšņot kempingā vai četrzvaigžņu viesnīcā? Vienalga! Lai kur arī tu šajā vasarā parādītos, salds brīvdienu flirts tev garantēts.

Uzmanību! Tev ir tendence uz ātru rīcību. Relaksēties palīdzēs meditācija.

Viņa & viņš. Tavu dzīvi pilnībā mainīs Auns. Un tas ir labi! Ar Vērsi vēlreiz atgriezīsies mīlestības skolā — pamācoši. Ar Dvīņiem nebeigsi vien brīnīties — satraucoši. Ar Vēzi varēsi gan runāt, gan kopā strādāt, gan mīlēties — universāli. Lauva ir labs gultā, bet tas arī viss. Jaunavu tu vari aptīt ap pirkstu, kad vien ienāk prātā — ilgstoši tas būs garlaicīgi. Nesaistošais flirts ar Svariem drīz vien kļūs liktenīgs. Uzmanies! Vēl viens Skorpions, un viss griezīsies tikai ap seksu. Ar Strēlnieku tu sēdēsi kā uz pulvera mucas — bīstami. Mežāzis septembrī kļūs par labāko draugu. Ar Ūdensvīru prieki būs īsi. Mīlestība ar Zivīm ir harmoniska un nekad nekļūst garlaicīga.

Vasaras moto: sekss dara skaistu.
Mīlas mantra: spēju apburt ikvienu.
Flirta frāze: es tevi lasu kā atvērtu grāmatu.
Pavedināšanas taktika: aizsien viņam acis un tad pamielo.
Sekss: nav svarīgi, kā un kur. Galvenais, lai bieži.
Aura: grēka iemiesojums.
Laimes formula: nekad nepadoties, vienmēr stingri sekot savam mērķim.
Jāpamēģina: aizsien viņam acis un uzņemies iniciatīvu.
Drīkst & nedrīkst: kopīgi gatavot ēst/izspiegot viņu.
«Joy» padoms: lieko enerģiju izliec sportā

Strēlnieks (23.11.–21.12.)
Drosme riskēt.
Vasara būs lielo pārmaiņu laiks — ļaujies pārsteigumam...

Tendence. Tava vadošā planēta Jupiters atrodas Ūdensvīra zīmē, un tas nozīmē, ka jāmeklē jauni ceļi. Atstāj aiz sevis visu, kas traucē!

Mīlestība. 5. jūlijā Venera «apmetīsies» tev pretējā zīmē — Dvīņos. Tas vēsta par pārmaiņām mīlestībā. Ja tavs pašreizējais partneris ir lielisks mīļākais un iejūtīgs draugs, tu, piemēram, varētu pārcelties dzīvot pie viņa. Ja ne, sāc lūkoties pēc kā labāka. Ilgi nebūs jāmeklē. Varēsi daudz flirtēt un satikt kādu, kurš liks dejot tauriņiem vēderā. Augustā viņš tavu mīlas testu būs izturējis, un tu varēsi sākt jaunas attiecības. Tomēr varbūt tas izrādīsies par ātru, jo septembrī zvaigznes jau atkal sola vētru. Saglabā mieru, un negaisa mākoņi ātri pāries.

Laime/panākumi. Tavas karjeras zvaigznes spīd īpaši spoži. Ja tev izsaka labu piedāvājumu, nevilcinies, bet tver izdevību!

Atvaļinājums. Būs vajadzīgs piedzīvojumu gars, lai, piemēram, ar džipu vai moci trauktos pa neapdzīvotām vietām. Alternatīva: vienkārši sēdies auto un brauc ceļojumā bez iepriekšējas rezervēšanas. Par kompasu lai kalpo intuīcija!

Uzmanību! Ar Saturnu karjeras mājā panākumi darbā ir neizbēgami. Taču tev jābūt gatavai pārmaiņām, citādi palaidīsi garām izdevību.

Viņa & viņš. Neviens cits nav tik labi piemērots kā Auns — tieši mērķī! Vērsis der vienas nakts sakaram. Dvīņi izdaiļos visu vasaru. Vēzis ir pārāk kautrīgs — pasaki viņam to uzreiz. Ar Lauvu var sarīkot superīgu tusiņu, bet mīlestību ar viņu meklēt velti. Jaunavas sirds vispirms jāatkausē, bet pēc tam tu ar viņu piedzīvosi brīnumus. Ar Svariem vienmēr ir, par ko parunāt. Arī gultā. Skorpions tev ir par strauju, par dramatisku un — galvenais — par greizsirdīgu. Rokas nost! Diviem Strēlniekiem nekad nav miera — tas apdraud mīlestību. Mežāzis vēlēsies tevi audzināt. Tā tikai vēl trūka! Ūdensvīrs zina, kā tevi iekarot. Laba izvēle. Zivis pārāk daudz klusē.

Vasaras moto: jāmetas piedzīvojumos ar pilnu tvaiku.
Mīlas mantra: atdošu tev visu, tikai ne savu brīvību.
Flirta frāze: vai šodien jau esi skūpstījies?
Pavedināšanas taktika: izaicini viņu uz sporta maču.
Sekss: visos veidos, vienalga, kur!
Aura: sieviete, ar ko var doties zirgus zagt.
Laimes formula: ikvienā situācijā saglabāt skaidru galvu.
Jāpamēģina: jauna matu krāsa.
Drīkst & nedrīkst: biežāk teikt viņam, ka mīli/pārāk daudz apsolīt.
«Joy» padoms: nepievērs tik lielu vērību citu viedokļiem.

Mežāzis (22.12.–20.01.)
Mīlas vasara.
Vispirms apkaro konkurentus, pēc tam peldies laimē.

Tendence. Kopš janvāra tavā zodiaka zīmē atrodas motivējošais Plūtons. Tāpēc no ledus karalienes imidža nāksies atteikties. Tu kvēlosi kaislībā un būsi ļoti stūrgalvīga — ja kādu vīrieti iecerēsi, viņu arī dabūsi.

Mīlestība. Jūnija noslēgumā atmet kautrību un meties izpriecu pilnā dzīvē. Savus hormonus atsāksi kontrolēt jūlijā. Un būtu jau arī laiks. Jo, pirmkārt, ir kāds vīrietis, kurš pirmajā jūlija nedēļā vēlēsies tevi nelāgi iznest cauri, otrkārt, uz skatuves parādīsies konkurente. Tu tiksi galā ar abiem. Sākot no augusta, lieta kļūs nopietna — jauns mīļākais parūpēsies par to, lai tu ātri aizmirstu iepriekšējo nedēļu mīlas peripetijas un — pretēji Mežāžu saprātīgumam — septembrī sāktu lūkoties pēc kopīga dzīvokļa.

Laime/panākumi. Marss un Plūtons gādās par kompetences un algas pieaugumu. Tomēr kaut ko nāksies darīt arī pašai. Un, proti, investēt izglītībā, strādāt virsstundas vai nākt klajā ar jaunām idejām.

Atvaļinājums. Ja ir labi mīlestībā, ir labi arī citur. Lai brīvdienas būtu izdevušās, vajadzīgs tikai vīrietis, liela gulta un «Lūdzu netraucējiet» zīme uz durvju roktura.

Uzmanību! Plūtons modina varaskāri. Pārāk neaizraujies ar bosa tēlošanu, citādi kļūsi par intrigu upuri.

Viņa & viņš. Aunā kaut kas ir, un tu gribi noskaidrot, kas. Ar Vērsi netiksi laukā no gultas. Nakts ar Dvīņiem? Vienmēr laipni! Divas naktis? Nav obligāti! Tavs mīlulis arī 2009. gadā ir Vēzis. Lauva ir labs draugs un pie viena arī gluži labs vīrs. Jaunava tev vienmēr patikusi. Svari ir labs mīļākais un slikts partneris. Skorpions grib seksu, un tu gribi viņu. Strēlnieks ar tevi konkurē — tas padara nervozu. Divi Mežāži var labi sastrādāties. Ūdensvīrs tevi fascinē, un viņam savukārt patīc tu. Zivis tevi pieņem tādu, kāda esi. Burvīgi!

Vasaras moto: es ņemu visu, kas man patīk.
Mīlas mantra: sava mīļotā dēļ esmu gatava iet cauri ugunij.
Flirta frāze: mazais, tavs skatiens pasaka visu.
Pavedināšanas taktika: ielūgt viņu uz pikniku un pamieloties.
Sekss: šovasar nebūs ilgi jāgaida.
Aura: sieviete, kas zina, ko grib.
Laimes formula: vienmēr esi tu pati.
Jāpamēģina: padari viņu greizsirdīgu.
Drīkst & nedrīkst: teikt viņam, cik viņš ir lielisks/vienmēr tēlot, ka visu vari.
«Joy» padoms: paturi acīs konkurentes.

Ūdensvīrs (21.01.–19.02.)
Jupitera noskūpstīta.
Tu esi vasaras lutekle — tev veicas gan mīlestībā, gan darbā, gan loterijā.

Tendence. Tavs labākais draugs visu vasaru būs laimes planēta Jupiters. Tas tev piešķirs miljons dolāru mazulītes auru, labākās kārtis karjeras pokerā un pat veiksmi citās laimes spēlēs.

Mīlestība. Laimīgais gadījums Nr. 1 — garlaicīgi un visādi citādi nejēdzīgi tipi metīs tev līkumu. Šovasar tev būs randiņi tikai ar izciliem vīriešiem, kas tev no acīm nolasīs katru vēlmi. Laimīgais gadījums Nr. 2 — tu panāksi to, ka viņi visi tevī iemīlēsies. Vai būs jāizvēlas? Nē! Ar vienu tu dosies burāt, ar otru uz muzejiem un koncertiem, ar trešo uz tusiņu un ar visiem — gultā. Pāris paužu mīlestībā būs tikai jūlija pirmajā nedēļā. Taču vēlāk nekas nespēs aptumšot tavu laimi.

Laime/panākumi. Vai tā būtu vēlme pēc sapņu darba vai izdevīgu piedāvājumu meklēšana — tev veiksies it visur. Augustā noteikti piedalies kādā loterijā.

Atvaļinājums. Padari brīvās dienas par savas laimīgās fāzes augstāko pakāpi! Vienīgais nosacījums: jāceļo pēc iespējas tālu. Ja dosies uz eksotiskām vietām Āzijā vai Dienvidamerikā, prieks un piedzīvojumi būs garantēti.

Uzmanību! Bez Jupitera tavā zīmē atrodas arī Neptūns. Ja kļūsi pārāk lētticīga, vainojams būs viņš. Tāpēc katrai lietai un situācijai pieej kritiski.

Viņa & viņš. Ar Aunu būs superīgs sekss un noskaņojums. Vērsis tev ir par stūrgalvīgu un vilinošs šķitīs varbūt vienīgi augustā. Ar Dvīņiem tu esi uz viena viļņa — der attiecībām! Eksperimentiem vispiemērotākais ir Vēzis. Prieku sirdij un dvēselei sniegs Lauva. Jaunava visu vasaru gādās par labu omu. Jūlijā tavu sirdi iekaros Svari. Ar Skorpionu tevi sagaida vienas vienīgas nepatikšanas. Jūlijā būsi ļoti iemīlējusies Strēlniekā. Ar Mežāzi sāksi strīdēties jau brokastīs. Ar Ūdensvīru būs saskaņa it visā. Zivīm piemīt pievilināšanas spējas — viņš vienkārši jāmīl.

Vasaras moto: esmu atvērta negaidītajam.
Mīlas mantra: patiesībā esmu par labu, lai tiktu tikai vienam vīrietim.
Flirta frāze: es tevi ievēroju jau pašā vakara sākumā.
Pavedināšanas taktika: kailai peldēties mēnesnīcā.
Sekss: tu izdzīvo visas fantāzijas — arī trijatā.
Aura: dzirkstoša kā šampanietis.
Laimes formula: jauna diena, jauna laime.
Jāpamēģina: pusdienas pārtraukumā uzaicināt viņu uz viesnīcu un pavedināt.
Drīkst & nedrīkst: ielūgt ciemos viņa ģimeni/kašķēties.
«Joy» padoms: esi tikpat nekaunīga kā vienmēr un nekautrējies dažreiz parādīt raksturu.

Zivis (20.02.–20.03.)
Jūtu varā.
Urāns grib, lai esi mierā tikai ar pašu labāko, un to tu arī dabūsi.

Tendence. Pie tevis viesojas savādnieks un ģēnijs Urāns, kura ietekme vasarā turpinās pieaugt. Rezultāts: tu satiksi savu dvēseles radinieku. Un šoreiz tam nebūs nepatīkamu seku.

Mīlestība. Pēc Jāņiem sāc eksperimentālu testu: kurš spēs atbilst tavām prasībām? Ar kuru tu esi uz viena viļņa? Iznākums: tu spēj un vari ar daudziem, taču starp viņiem nav lieliskā. Jūlijā tev tik un tā prāts būs aizņemts ar citām lietām, turklāt tu jutīsies labi. Taču augustā sirds teiks: vai nu viņš, vai neviens cits. Tu nevarēsi iztikt bez seksa ar šo vīrieti. Tomēr var gadīties, ka nāksies — ja mīļotais parādīs savu ēnas pusi. Bet ilgi jāsēro nebūs: septembrī ar Urāna palīdzību beidzot atradīsi kādu, kas tev būs perfekti piemērots.

Laime/panākumi. Tev pretējā zīmē atrodas Saturns. Tas sola labus darba piedāvājumus, kas ideāli atbilst taviem talantiem. Turklāt tajos ietverts arī algas pielikums.

Atvaļinājums. Lai atpūstos, tev vajadzīga tropu ainavu burvība, kur tevi netraucē skaļi tūristi. Atslēgties palīdzēs arī niršana.

Uzmanību! Tu esi pārāk egoistiska? Pārāk maz palīdzi citiem? Tā vismaz daži runā. Muļķības! Dari to, kas tev sagādā prieku! Neļauj, lai citi liek tev justies vainīgai!

Viņa & viņš. Auns ir īsta dāvana — neprāto ilgi, ņem ciet! Taču ne jūlijā, jo tad tevi gaida Vērsis. Dvīņi ir smalkjūtīgi — tas tev patīk. Vēzis dāvā drošības sajūtu. Nomierinoši. Lauva tevi vajās tik ilgi, līdz tu viņu izdzirdēsi. Līdz jūnija beigām Jaunava būs tikai labs draugs, pēc tam — lielisks mīļākais. Svaru vīrietis ir krāpnieks. Vai viņš var būt uzticīgs? Uz to nevajadzētu paļauties. Gribi testēt Skorpionu? Tad dari to jūlijā un sākot no septembra. Pamēģini beidzot arī Strēlnieku, citādi daudz ko palaidīsi garām! Mežāzis tev neliks vilties arī šovasar. Ūdensvīrs reizēm ir šāds, reizēm tāds — tas nav vājiem nerviem. Vēl viena Zivs, un tu piedzīvosi mīlas brīnumu.

Vasaras moto: nekad vairs nebūšu viena.
Mīlas mantra: ar mani vari piedzīvot mīlestības brīnumu.
Flirta frāze: iesim kaut kur citur?
Pavedināšanas taktika: nejauši pieskarties viņam sarunas laikā.
Sekss: atdevīgs, tantrisks, visās pozās.
Aura: tava noslēpumainība rosina vīriešu fantāziju.
Laimes formula: tu proti lasīt domas un ieskatīties sirdīs.
Jāpamēģina: kā būtu ar tev netipisku stilu — pūrismu vai ladylike?
Drīkst & nedrīkst: ievērot norunas/pārāk daudz sapņot.
«Joy» padoms: atvēli laiku draugiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu