Klajā laists «Tā Tā Tā» debijas singls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā laists jaunā mūzikas projekta «Tā Tā Tā» debijas radiosingls [s:25959]. Tas straumēšanās režīmā klausāms grupas interneta vietnē «grupatatata.lv».

«Tā bija pilnīgi cita pieredze. Jaunā projekta mūzika būtiski atšķiras no tā, ko abi ar Reini darījām mūsu iepriekšējās grupās, tāpēc mums nācās muzikāli «salauzt» pašiem sevi», stāsta «Tā Tā Tā» vokālists Artis Dvarionas. «Lai arī dziesmu producējām paši, savu roku tai ieraksta procesa laikā pielika arī Gustavo, neskopojoties ar ieteikumiem ritma sekcijas un vokāla partiju izveidē».

«Tā Tā Tā» debijas singla «Tu esi dinamīts» mūzikas un teksta autori ir abi grupas dalībnieki – Artis Dvarionas un Reinis Briģis. Ieraksta režisors ir Gatis Zaķis («Mutestudija»), kurš pazīstams arī kā «The Mundane» dalībnieks un producents.

Jau ziņots, ka jaunizveidotā mūzikas projekta «Tā Tā Tā» pirmā uzstāšanās gaidāma šīs nedēļas nogalē notiekošā «Baltic Beach Party» ietvaros, Liepājā. «Tā Tā Tā» uzstāsies «Radio SWH Future» teltī festivāla pirmajā vakarā – šovakar, 24.julijā ap plkst. 23.30.

Mūzikas projektu «Tā Tā Tā» dibinājuši Artis Dvarionas, kurš agrāk bija pazīstams kā grupas «R.A.P.» vokālists, un Reini Briģis, kādreizējais «Double Faced Eels» ģitārists.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu