Šteinbergs zaudējis 11 kg!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, vipi.lv

«Esmu riktīgi izlaidies...»

Jā, tieši ar šādu teikumu sākas mūsu saruna ar Juri Šteinbergu. Kāpēc tā?

Zinu, zinu, es solīju ievērot atslodzes dienu, bet man galīgi nav sanācis. Nokaunos un apsolos — nākamnedēļ patiešām! Jo trakākais, ka man daktera Brēmaņa formulējumā atslodze nešķiet nekāds baisais neizpildāmais bubulis. Vienkārši laiks skrien, un kaut kā nesanāk...

Ir vasara, man šonedēļ atvaļinājums, dzīvojos pie vecākiem pa laukiem. Un tu jau zini, kā ir laukos — ko dod, tas jāēd, nav ko daudz cimperlēties. Labi, es neizlikšos, ir arī otrs iemesls — tas viss taču ir nenormāli garšīgi! Piemēram, jaunie kartupelīši ar dillēm, biezpienu un siļķi. Mmmm! Un zemenes ar pienu un cukuru. Turklāt šogad ir meža zemeņu gads. Kaut ko tādu sen nebiju redzējis — parasti ir ar milzu piepūli jāknibinās, lai mazu trauciņu pielasītu, bet šovasar ir tā, ka stundas laikā puslitrīgu ķobīti dziedādams piepildīju. Un ogas ir lielas, sulīgas, nav saulē izkaltušas.

Jā, atklāti sakot, esmu ēšanas grožus palaidis vaļīgāk, baudīju dzīvi laukos un īpaši nepiedomāju pie tā, ko ēdu. Tiesa, visi produkti lielākoties nāk no pašu dārza un ir veselīgi, līdz ar to situācija nav tik dramatiska, un es ceru, ka šovakar sporta klubā svari nerādīs briesmu lietas.

Lai gan jāatzīstas — vienu brīdi tie svari bija tā kā apstājušies uz vietas. Pāris nedēļu grozījās ap 138–139 kilogramiem. Tad gan treneris staigāja ar krunku pierē, pat tā kā drusku piedraudēja: ja šitā turpināsies, būs kaut kas jādara, un aizrādīja, ka varbūt ēšanas lietas man mazliet vairāk jāsakārto. Patiesībā arī pats jutu, ka slodze treniņos tiek nedaudz palielināta, jau pēc laiciņa arī svari beidza spītēties un noslīdēja līdz 137,1 kilograma atzīmei.

KO RĀDA SVARI?
15. aprīlī pie daktera Brēmaņa — 148 kg.
7. jūlijā sporta klubā — 137 kg.
Rezultāts — mīnus 11!

www.tv3.lv

www.svarakabineti.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu