Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10219446t1ha5f3.jpg)
Nepieciešams:
400 g kabača
200 g maltās gaļas
1 ola
sīpols
50 g rīsu
sāls
pipari
75 g mocarellas siera
75 g krējuma
Pagatavošana:
Kabaci sagriež 3–3,5 cm biezās šķēlēs un izņem vidusdaļu. Malto gaļu sajauc ar olu, sīpolu un vārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus. Pagatavoto masu pilda izgrebtajās kabača šķēlītēs.
Pildītos kabačus liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes. Kad kabacis izcepies, to izņem no cepeškrāsns, uzliek virsū strēmelēs sagrieztu sieru, un turpina cept vēl trīs minūtes.
Pasniedz ar krējumu.